Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (5)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Prvy film, o ktorom viem, ze tymto John Wayne reagoval na nacisticku hrozbu v Europe. Ti nacisti su tu vyslovene spomenuti, rodina utekala pred nimi ..... strata casu to urcite nie je   : 78 % ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Dle názvu a Johna Wayna v hlavní roli jsem čekal western (i když to tady nemá tento žánr přiřazený), nicméně jsem dostal dobrodružné drama ze soudobé Ameriky o doktorovi a jeho dceři, kteří uprchli před nacisty a snaží se začít znovu v malém městečku v Severní Dakotě, kde jsou místní farmáři sužování suchem a prachem. Jako béčková jednohubka to bylo docela dobré. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový klasický, nepříliš výrazný snímek s Johnem Waynem, který má docela dobrou úvodní zápletku, ale následně to trochu vychladne. Romance je zde ale pak také dobře naznačena a oběma postavám docela sluší. Není to snímek, který vám změní život a asi si ho nebudete do smrti pamatovat, ale ztráta času to dle mého není. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

WE'RE ALL IN THE SAME BOAT AND WE'RE ALL GONNA SINK UNLESS WE STICK TOGETHER! John "fucking" Wayne táhne neskutečně celý film, jako pár volů pluh v Dakotské poušti. Leni je ze začátku strašná fiflena, ale po operaci klučíka s chromou nohou se vše otáčí. John, jako ve všech svých filmech, je tu patřičně drsný a dojde i na jeho hození panákem a použití rukou. Film je na konci ověnčen adrenalínovou stíhací jízdou, kde Bob uniká s penězi ostatních farmářů. John mu však ve svém Celopi ukáže, co je to 'road war' a vytlačí nebožáka Boba ze silnice. Neskutečně koukatelný. Jsem se i narovnal na židli. No a z Erika se vyklubal nácek, takže ho Leni poslala do.. k šípku. Konec dobrý, všechno dobré. A ten John! Ó, Bože. Neskutečný!! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama