Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podle skutečné události vznikl příběh o fanouškovi amerického fotbalu jménem Vince Papale, kterého hraje Mark Wahlberg. Ten se nerozhodne pro nic menšího než splnit si životní sen – stát se hráčem Národní fotbalové ligy. Stane se nejstarším zelenáčem v dějinách amerického fotbalu a brzy i miláčkem diváků a nakonec sportovní legendou. Role jako vystřižená pro hollywoodskou hvězdu formátu Marka Wahlberga (Loupež po italsku, Skrytá identita), jemuž zdárně sekunduje Greg Kinnear (Malá Miss Sunshine). Prostředí jednoho z nejtvrdších a nejnáročnějších sportů poskytuje příležitost pro napínavou podívanou, ale také řadu komediálních situací. Bonusy potom představují skutečný příběh Vince Papaleho a osobní komentáře této živé legendy světového sportu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Pozor! Provádí se konkurz do týmu philadelphských Eagles. Příběh o obyčejném učiteli, fanouškovi Orlů, který se dopracuje až k profesionálnímu hráči amerického fotbalu. Netradiční způsob podání sportovního motivu, který se neubírá pouze jedním směrem, nýbrž hned do dvou dějových linií. Vince Papale tak musí konfrontovat nejen s hráči Eagles, aby dokázal, že do týmu patří a získal jejich respekt, ale také působí i na poli coby kamaráda. Pěkné ztvárnění, které se vydává jiným směrem a nabízí tak pěkné strávení 99 minutek. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já prostě tento typ filmů můžu.Nenápadné drama,které v sobě má ale naprosto vše.Skvělé herce(supercharismatický Wahlberg mě opět nezklamal),city,emoce,atmosféru,vše na výbornou.Film je zároveň i napínavý,životní osud Vince Papali je velmi zajímavý a dramatický.A ikdyž si to celé plyne v poklidnějším tempu,neustále se něco děje,Papalimu a i jeho kámošům se zde nedá nic jiného než vážně fandit,veškeré postavy jsou totiž uvěřitelné a vesměs sympatické.Nesmím ještě opomenout velmi slušnou výpravu,a to jak u scén ze zápasů,tak zobrazením nelítostné doby.Nepřemožitelný je prostě výborným sportovním dramatem a nepamatuji,kdy bych tak moc fandil hlavnímu hrdinovy jako zde.A je opravdu velká škoda jak moc nedoceněným filmem Nepřemožitelný je! ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Mám moc rád sportovní dramata asi především proto, že mám rád sport. Ještě, když je takhle skvěle zpracován a v hlavní roli je můj oblíbenec Wahlberg. Hodně taky tomu přidává fakt, že to je podle skutečné události a ukázalo mi to, že nikdy není pozdě s něčím začít. Jenže celkově to na mě udělalo slabší dojem než snímek Vzpomínka na titány, který je taky z tohoto prostředí amerického fotbalu. Takže o hvězdu dolů. Přesto parádní podívaná, kterou si kdykoliv rád zopakuji. 80% ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Skvěle jsem se pobavila při patetických hláškách otce. A že jich nebylo málo! Scéna, kdy sedí s Vincem na schodech a se slzou v oku mu vypráví, jak ho takřka celý život držel nad vodou jeden touchdown, patří k vrcholům komediálního umění. To naši chlapi jsou naprostí žabaři, žádný gól oblíbeného klubu je neudrží 30 let ve fabrice, dokonce s ním ani nepřekonají pohled na umírající manželku. Film je hodně nechtěně vtipný, většinu zajišťuje Papale senior, ale má velmi pěkně zvládnuté sportovní scény. ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Ďalší športový film/dráma z prostredia amerického futbalu, inšpirovaný skutočnosťou. Myslím si že veľa ľudí u nás táto téma nechá úplne chladnými, keďže ani hlavná postava ani zvyšok okrem insiderov nebude nič hovoriť. Výsledkom je priemerný film s priemernou výpravou a nadpriemerným hereckým obsadením. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (18)

  • Vincent Papale bol najstarším nováčikom v histórii NFL - mal 30 rokov. (JimWayne)
  • Hodně bývalých hráčů Eagles dalo povolení studiu k tomu, aby ve filmu využili jejich jména. (don corleone)
  • Greg Kinnear se na roli připravoval tak, že trávil hodně času s trenérem Dickem Vermeilem během jeho poslední sezóny u Kansas City Chiefs. (don corleone)

Reklama

Reklama