Reklama

Reklama

Na lince je vrah

  • USA When a Stranger Calls (více)
Trailer

Pro Jill Johnson (Camilla Belle - The Ballad of Jack and Rose), která si chtěla přivydělat hlídáním dětí, to měla být ideální práce. Rodiče pryč. Lednice plná k prasknutí. Děti uložené v posteli. Pak ale zazvonil telefon a zlověstný hlas se ptá: “Zkontrolovala jsi děti?” Jill přepadá panika. Zamkne se, rozsvítí světla, zatáhne závěsy a volá na policii. Ta telefonáty prověří a poté Jill sděluje nepříjemnou zprávu. Volající se nachází uvnitř v domě. A tak jde k smrti vystrašená dívka nahoru zkontrolovat děti a její pohodový večer se pomalu mění v nervy drásající zlý sen plný úzkostného napětí, hrůzy a děsu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Simona Westa zbožňujem za famózny Con Air, ale hodný čas už o ňom nebolo vôbec počuť a preto som sa na jeho nový film aj celkom tešil. Na linke je vrah ma istým spôsobom aj prekvapil, aj keď sa samozrejme nejedná o nič excelentné. Nie je to ani nič originálne, ale to už zistí každý po prečítaní obsahu. Hlavné je, že ma to vôbec nenudilo. Občas je to aj dosť napínavé, ale väčšinou pokusy o navodenie atmosféry vyústia v obyčajnú ľakačku. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Priemerný horor, do určitého momentu však príjemne napínavý. Námet tiež nebol najhorší(aj keď teraz si niesom istý či to nebol remake a nechce sa mi to hľadať:)). Záver, to už bolo len typické klišé na klišé. Hororového fanúšika to však myslím neurazí(ak teda nie ste hladný po krvi, lebo tej sa tu veľa nedočkáte...). ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Camilla a luxusní barák tu hodně věcí zachraňuje. Atmosférické je a funguje tu strach z neznáma. Tvůrci chytře osudové setkání natahují, takže si divák může vklidu užívat záběrů na nejistou a v pozdější fázi vyděšenou Kamču. Dějově je to však až příliš fádní, nedotažené a bez překvapení a vyvrcholení je všechno jen ne dobře vygradované. Je to jednohubka, co sice pobaví, ale nijak zvlášť neobohatí. Spíše slabší trojhvězdí. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No čekal jsem něco jiného. Původní film je o něco lepší a to hlavně díky tomu že tady je uvodní scéna z původního filmu roztahaná na 87 minut, a navíc není tu vůbec atmosféra která byla v původním, hlavní aktérka je děsně nevírazná(ale pěkná) a celý to pusobí takovým špatným dojmem, což o to barák je pěknej a dal by se tam natočit solidní horor ale to by režisér nesměl mít tak vykleštěnej scénář kde se jen kecá, a po 40 minutě si řeknete " Sakra ať se tam něco už stane" nicméně dávám 3 slabší *. Naneštěstí film je celkem krátkej a konec ujde. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Slabota, 2/3 filmu tam jen brnká telefon a jakmlie ho zděšená "domovnice" zvedne, tak slyšíme šumění, či max. 2-3 slova a tak je to pořád dokola víc jak půl hodiny. Konec byl lepší, ale to vše zachránit nemůže... Mohlo se z toho vytáhnout víc si myslím. Kamera dobrá, dobře myšlené, ale špatně zpracované, resp.odfláknuté... 45% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (19)

  • Camilla Belle měla udeřit Tommyho Flanagana během scény v atriu, ale netrefila ho a rozsekla si ruku v oblasti kloubků prstů. Také se bouchla hlavou do okna během boje na schodech. (Cheeker)
  • Jill (Camilla Belle) chodí na střední školu Fernhill. Na Fernhill High School chodil režisér Simon West v domovském Hertfordshiru v Anglii. (Cheeker)
  • Na plakátu v nemocnici na konci filmu je napsáno: "Žáadná ostuda, žádná vina, žádná jména". Jméno "vetřelce" ve filmu nezaznělo. (Cheeker)

Související novinky

Čínský holokaust na velkém plátně

Čínský holokaust na velkém plátně

19.12.2006

Vyčerpávající natáčení hned dvou ambiciózních projektů, Na lince je vrah). Natáčení dramatu RAPE OF NANKING s odhadovaným rozpočtem čtyřicet miliónů dolarů začně už teď na jaře. (více)

Reklama

Reklama