Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chantal je obdivuhodná žena. Jako právnička nikdy neztratila případ, v osobním životě ale selhává na celé čáře a její milostný život kvůli práci už léta stagnuje. Lidské tělo ale má své potřeby a Chantal je neváhá utišit s jedním z klientů. Ten se do ní bláznivě zamiluje a nastěhuje se k ní. Aby se ho zbavila, naplánuje Chantal rozsáhlou rekonstrukci bytu. Najme na to mladého architekta z Columbie, kterému právě pomohla získat povolení k pobytu. Ten však v zakázce vidí jedinečnou možnost odvděčit se své právničce a tak se Chantal musí vypořádat s kompletní přestavbou celého života organizovanou bandou exotických všeumělů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

ddf76 

všechny recenze uživatele

Povedena blazniva francouzska komedie o prestavbe jednoho bytu kolumbijskymi emigranty :). Pokud nekdo prestavoval byt dovede si predstavit :). V cameo rolicce se objevi i Hugh Grant. Dalsi znamy je i Aldo Maccione znamy s italskych nebo francozskych komedii ze 70. a 80 let. ()

Galerie (13)

Související novinky

Dny evropského filmu běží

Dny evropského filmu běží

29.01.2006

Jen abyste nezapomněli... momentálně probíhá až do 5. února v pražských kinech Světozor a Aero promítání filmů v rámci festivalu Dny evropského filmu. Od 6. do 14. února pak bude festival probíhat v… (více)

Reklama

Reklama