Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Byly to čtyři nerozlučné kamarádky, které nemohlo nic rozdělit. Když ale nastoupily do prváku na střední škole, objevil se nafoukaný předseda studentského výboru, který se rozhodl jejich přátelství rozbít. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

ES13 

všechny recenze uživatele

Možná budu vypadat jako totální dement, ale mě se ten film hodně líbil. Viděla sem ho poprvý když mi bylo snad 12 a teď o pět let skoro šest dopředu a musim říct, že se mi líbí pořád stejně. Tři hvězdičky z pěti, jelikož tam jsou výkony, které se mě osobně zdály hodně průhledné, a taky někteří herci mi tam nevyhovují, ale jinak se mi film líbí celkově asi tak na 95%. Je to sice slaďárna a film, který spíš ocení 10 leté holčičky nebo i chlapci, ale podle mě je tenhle film daleko lepší, než filmy jako Den poté, nebo třeba 2012, který v nás akorát vyvolává pocit strachu a deprese z konce světa. Prostě jednoduše pro mě je tenhle film super oddech a sem ráda, že existujou pořád lidi, kteří netočí jenom v temných barvách a trochu nám i ten den rozjasňují. ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Film, který vznikl s jediným účelem: podpořit prodej panenek Bratz, mladších a dravějších konkurentek Barbie. Z toho stěží mohlo vzniknout něco jiného než nehorázná peečovina. Neviděla jsem (s výjimkou několika desítek seKund) a neuvidím, dokud mě definitivně neskolí stařecká demence, nezačnu mazat svá lejna po zdi a volit komunisty, ale mám veškeré indície k předpokladu, že tato 110-minutová (anti?)reklama patří do odpadu. ()

Reklama

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Pozeral som samé dobré filmy, všetko všetko až mi to tak začalo liezť na nervy, že mi normálne chýbala nejaká stredoškolská hovadina a normálne, že prišla "záchrana" v podobe tohto filmu. Je tam hromada klišé, nič neprekvapí a hudobné číslo hlavnej skupiny je dosť nudné. Dá sa ale na to kukať a podobne ako pri Starstruck aj tu dávam druhú hviezdičku kvôli krásnej Chelsea Staub. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Popkornová hudební komedie ze stření školy snad ani nemůže vypadat jinak: Krásky, svým věkem o deset let překračující stření školu navléklé do kraťoučkých minisukní a jako protipól panovačná předsedkyně studentského výboru. A jako hořká třešnička na dortu, režie: Sean McNamara - tak je myslím zcela jasné, jak to celé bude vypadat :( ()

mpet odpad!

všechny recenze uživatele

Páni tak toto je pořádný průser. Absolutně bez myšlenky, bez jediného pořádného herce (to že jsem je neznal by nevadilo, ale způsob jakým se v tomto "filmu" prezentovali to mě vysloveně štvalo) a hlavně bez scénáře. Kromě pár úsměvných scén nemá tento rádoby film co nabídnout. Ale co taky můžeme očekávat od filmu, který vznikl jen pro zvýšení prodeje pár Barbín?? ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama