Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký akční film o speciální jednotce, která se vydává zachránit unesenou gymnastku. Odvážný Mike McBride patří k legendám amerického válečného námořnictva. Prošel těmi nejnebezpečnějšími akcemi a patří k nejlepším instruktorům bojových umění. Pod jeho velením je sestavena nová elitní zásahová jednotka, tvořená příslušníky speciálních jednotek Navy Seal, kteří se nejlépe osvědčili v bojových akcích a patří k těm nejlepším z nejlepších. S touto jednotkou, k níž je přidělena také Hunter Wiley, atraktivní agentka protidrogového oddělení DEA, má McBride za úkol dopadnout nebezpečného narkobarona Gallindu. Během operace sice McBridea jeden z jeho mužů zradí a téměř připraví o život, s pomocí svého přítele a spolubojovníka Roye Browna a odhodlanou Hunter se však misi přece jen podaří úspěšně dokončit. A když zrádce jako odplatu za své zmařené plány unese tým pohledných gymnastek a uvězní ve svém opevněném úkrytu v bývalé nechvalně známé francouzské věznici na Ďábelských ostrovech, neváhá McBride ani okamžik a vydá se s kolegy na nebezpečnou záchrannou misi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

Barak 

všechny recenze uživatele

Pokud se chcete pobavit, Neviditelné komando je jednou z mnoha možností, neboť patří do té kategorie filmů, které jsou tak špatné, až jsou dobré. Hulk Hogan vypadá s dlouhými vlasy strašně, Carl Weathers měl zůstat po boku Arnieho a záporáka Billyho Draga schazuje český dabing (i bez něj bych si to ale myslel, akorát mě v tom ujistil) hluboko do pětiprocentních vod. Špatně obsazeno, ještě hůře zahráno, nicméně hláškuje se tam téměř v každé větě, jsou tam debilní dialogy, má to blbý scénář a celé to prostě působí strašně směšně, protože tohle vymýšlel chlápek, který si říka Magor. A do toho navíc to megalomonská hudba, která se z toho snaží udělat obrovský trhák. No ale když to vezmem z pohledu zábavnosti, tak to nelze než pochválit. Ale jako jinak je to sračka.... ;) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Tupoučký TV akčňáček pro děcka s luxusním béčkařským obsazením, který připomene osvalenou komandos klasiku let osmdesátých, ale taky třeba SKÁLU. O zábavu se spolehlivě stará Hogan bez kníru, beroucí se celý film smrtelně vážně a Tweed ukazující kozy a likvidující padouchy ve spodním prádle (ona je ve spodním prádle, ne ti padouši). Kupodivu mě to začalo nudit až ve finále. Zbožňuju scény jako ta, kde padouši ostřelují hrdinův ranč z helikoptéry. Známé též jako Shaddow warriors. Pokračování - NEVIDITELNÉ KOMANDO II (SHADDOW WARRIORS II: HUNT FOR THE DEATH MERCHANT). ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Promiň Majku, to jsou bojový reflexy.“ ,,Seš fakt napruženej, Fejkre?“ Už úvodní scéna s mystickým válečnickým cvičením Hulka Hogana mě nenechala na pochybách, že toto akční béčko nebude vůbec nudné. Příběh sice využívá maximální scénáristická klišé ve stylu Predátora a Skály, ale to nevadí, protože to doplňuje neustálými přestřelkami, výbuchy a křivkami Shannon Tweedové. Přihlouplé, ale vtipné hlášky se valí ze všech stran a až na nepříjemně ječící gymnastky jsem si film poměrně užil. Škoda jen, že závěr nebyl z nejúdernějších a trochu se protahoval a kamera a střih byly občas trochu zmatečné. Nicméně film, ve kterém kousne žralok Hulka Hogana do zadku, prostě nemůžu nemít rád. ()

Všivák 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem to chtěl vypnout pro ztrátu času, ale nakonec mě to i docela bavilo. Tedy, když si odmyslím stupidní kecy o válečnictví, útok korálových žraloků na potápěče, naprosto nepřesnou mušku vojáků Navy Seals, stupidní tisíkrát omletý příběh plný kliše a to, že Hulk Hogan měl nahé paže, zatímco ostatní jeho spolubojovníci klasické armádní uniformy s dlouhými rukávy.. Ale radši to nebudu moc rozebírat:-) ()

dobytek odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl, jaký to má tady hodnocení a že režisér má na svym kontě jenom seriály typu Baywatch nights a podobný veledíla, tak jsem neodolal a vydržel jsem vzhůru až do pozdních nočních hodin, abych se na to mrknul. No nejvíc mě asi taky pobavilo to, jak Miroslav Saic nadaboval hlavního záporáka tim svym úchylnym hlasem. V první chvíli mě taky napadlo, že si snad dělaj prdel. Shannon Tweed se tam opravdu hodně ukazuje jenom ve spodnim prádle a v jednu chvíli ukáže i kozy. Ale koho to zajímá, když v době internetu si každej může prohlížet 100× hezčí a o 20 let mladší buchty celej den? Jinak chudák Hulk Hogan. Pořád po něm někdo střílí, dostane asi 50 kopanců přímo do držky a navíc ho kousne žralok do prdele... Jo a ještě trochu opravim komentář woodyho. To speciální komando nevyšle prezident USA, ale oni tu záchrannou akci uspořádaj tak nějak z vlastní iniciativy. Rozhovory typu "Zbejvá mi měsíc do důchodu. Do takový akce se pouštět nebudu", "Musíš, dlužíš mi to za Kuvajt.", "Tak jo, ale je to naposledy." vejdou do dějin. Kdo neviděl, neuvěří. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama