Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký akční film o speciální jednotce, která se vydává zachránit unesenou gymnastku. Odvážný Mike McBride patří k legendám amerického válečného námořnictva. Prošel těmi nejnebezpečnějšími akcemi a patří k nejlepším instruktorům bojových umění. Pod jeho velením je sestavena nová elitní zásahová jednotka, tvořená příslušníky speciálních jednotek Navy Seal, kteří se nejlépe osvědčili v bojových akcích a patří k těm nejlepším z nejlepších. S touto jednotkou, k níž je přidělena také Hunter Wiley, atraktivní agentka protidrogového oddělení DEA, má McBride za úkol dopadnout nebezpečného narkobarona Gallindu. Během operace sice McBridea jeden z jeho mužů zradí a téměř připraví o život, s pomocí svého přítele a spolubojovníka Roye Browna a odhodlanou Hunter se však misi přece jen podaří úspěšně dokončit. A když zrádce jako odplatu za své zmařené plány unese tým pohledných gymnastek a uvězní ve svém opevněném úkrytu v bývalé nechvalně známé francouzské věznici na Ďábelských ostrovech, neváhá McBride ani okamžik a vydá se s kolegy na nebezpečnou záchrannou misi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

Chřástal 

všechny recenze uživatele

Notně přenošené dítě 80. let s tváří Hulka Hogana, nebo nultý (a céčkový) díl Expendables? Asi obojí. Každopádně jsem viděl horší (a rozhodně nudnější) filmy, přestože nejen scénáristická nemohoucnost Neviditelného komanda je tvrdý soupeř: několik okamžiků po rafinované a přísně nehlučné likvidaci protivníka začnou hrdinové odpalovat bomby a mastit to rotačákem a padouši absolvují posledních dvacet minut filmu s rukojmí, kterou se ani na vteřinu nesnaží využít k odzbrojení útočníků (Stockholmský syndrom zřejmě funguje i opačně). A tak dále. Obsazení v duchu skanzenu osmdesátkových poudaček je ale (v rámci kategorie B) poctivé, řekl bych poctivější než ve Stalloneho sérii, ve které neuvidíme Carla Weatherse, Martina Koveho ani Billyho Blankse, ale bůhvíproč Stathama, Coutureho nebo Crewse (Kde sakra byli v 80. letech? Ve filmech evidentně ne). Světlou chvilkou tvůrců bylo angažování milfky Shannon Tweed, která se nerozpakuje použít rozmanitý arzenál a baví už jen tím, že trochu ředí ty litry testosteronu. * a půl. ___ P. S.: Panebože, málem bych zapomněl na drcení "kokosáků" holou rukou. P. P. S.: Samozřejmě je to hrozná hovadnost. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Tupoučký TV akčňáček pro děcka s luxusním béčkařským obsazením, který připomene osvalenou komandos klasiku let osmdesátých, ale taky třeba SKÁLU. O zábavu se spolehlivě stará Hogan bez kníru, beroucí se celý film smrtelně vážně a Tweed ukazující kozy a likvidující padouchy ve spodním prádle (ona je ve spodním prádle, ne ti padouši). Kupodivu mě to začalo nudit až ve finále. Zbožňuju scény jako ta, kde padouši ostřelují hrdinův ranč z helikoptéry. Známé též jako Shaddow warriors. Pokračování - NEVIDITELNÉ KOMANDO II (SHADDOW WARRIORS II: HUNT FOR THE DEATH MERCHANT). ()

Reklama

Mleako 

všechny recenze uživatele

Další z mnohá béčkových filmů, které se nedají objektivně zhodnotit, protože z hlediska zábavnosti je to geniální záležitost, ale naprosto otřesně zfilmovaná. Na seriózní scénář (únos gymnastů:), propracované přestřelky nebo nedejbože kvalitní herecké výkony se tu nehraje. Tenhle film má navíc všechno, co správné béčko má mít - veterána z vietnamu s naolejovanou muskulaturou, blondýnu ve spodním prádle, spoustu výbuchů, prkenných dialogů a hlavního záporáka s vizáží pornoherce. Co víc si člověk může přát. ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Pokud se chcete pobavit, Neviditelné komando je jednou z mnoha možností, neboť patří do té kategorie filmů, které jsou tak špatné, až jsou dobré. Hulk Hogan vypadá s dlouhými vlasy strašně, Carl Weathers měl zůstat po boku Arnieho a záporáka Billyho Draga schazuje český dabing (i bez něj bych si to ale myslel, akorát mě v tom ujistil) hluboko do pětiprocentních vod. Špatně obsazeno, ještě hůře zahráno, nicméně hláškuje se tam téměř v každé větě, jsou tam debilní dialogy, má to blbý scénář a celé to prostě působí strašně směšně, protože tohle vymýšlel chlápek, který si říka Magor. A do toho navíc to megalomonská hudba, která se z toho snaží udělat obrovský trhák. No ale když to vezmem z pohledu zábavnosti, tak to nelze než pochválit. Ale jako jinak je to sračka.... ;) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Názov zavádza, správne by sa to malo volať Viditeľné komando, pretože zakaždým sa už po krátkom čase komando zviditeľní. Tunajšie hodnotenie je mimo, je to typický zástupca béčkových akčňákov, navyše s kopou známych béčkových tvári - nielen Hogan (s nastrelenými vlasmi namiesto plešiny), ale aj Weathers, Kove, Blanks, Goddard, v ktorom niečo vybuchne každých 5 minút. Tak neodlišné od podobných akčných filmov trebárs s JCVD alebo Lungrenom. A keď je to dokonca iba televízny film, nevidím dôvod ísť pod 3 hviezdy. Samozrejme, má to aj svoje muchy, nedotiahnutý scénár či bývala playmate Shannon Tweed so svojimi priemernými kozami, ktorá tam okrem ich odhaľovania ani kvôli ničomu inému nebola obsadená. Ale film mi ubehol ako voda. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama