Reklama

Reklama

Bucktown, město zločinu

  • USA Bucktown
Trailer

Obsahy(1)

Do městečka Bucktown přijíždí Duke Johnson (Fred Williamson) na pohřeb a převzetí dědictví svého zemřelého bratra. Jelikož musí ovšem díky papírování ohledně závěti ve městě na pár desítek dnů zůstat, dovídá se nepěkné věci o praktikách místního policejního sboru, se kterými se rozhodne učinit přítrž. Povolá si proto do města staré známé, a poprosí je o pomoc s vyřízením těchto neodkladných povinností. Tahákem k jejich uskutečnění je jistě i jeho snaha o přesvědčení sexy vdovy Arethy (Pam Grier), že Duke není jen sobecký bratr z města, který jen přijel prodat a zpeněžit bratrovu hospodu. (liuk)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

liuk 

všechny recenze uživatele

Na kriminálku Bucktown vůbec není detektivní, jako stylovka funguje díky perfektním ohozům všech zúčastněných skvěle, jako drama trefně ukazuje na jisté lidské vlastnosti, i jak se v jejich předsudkování můžeme lehce sekat. Jako akční film funguje zejména závěr s neočekávaným použitím neortodoxních vozidel a nekompromisní vybíjená. Jako lahoda pro oči funguje neskutečná Pam Grier, která je prostě čokoládová královna. A ke všemu si toho je plně vědoma, čehož stoprocentně využívá. A já prostě můžu tyhle maloměšťacké americké vidlákovy, které si žijí vlastním drsným životem a nemají žádné napojení na okolní svět. Teda kromě transitu možných imigrujících hrdinů a obětí. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Když někdo vytlouká klín klínem,dopadne to vždy špatně. V tomhle případě se druhý klín nechal vytlouknout třetím klínem a vše dobře dopadlo. Je to moc fajn thriller. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

5/10 Priemerné blaxpoitation s nevýrazným Fredom Williamsonom, ktorý sa mohol radšej vymeniť s Pam Grier a hneď by to bola väčšia zábava. Tá tú v rámci role, ktorú dostala, podáva solídny výkon (vrieska a vyzlieka sa, ale nebije sa). Pobaví ešte Carl Weathers, rasistické hlášky a prepálené akčné finále. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama