Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní kriminálník a naprostý smolař John Lyshitski (Dax Shepard – Nekecej a pádluj) přišel na to, jak by se nejlépe pomstil soudci, který ho poslal do vězení: Kéž by mohl jednou vidět jeho nesnesitelného syna Nelsona Biedermana IV (Will Arnett – Rodinná dovolená a jiná neštěstí) taky sedět v base. Když je pak jednoho dne Nelson nespravedlivě obviněn a poslán do vězení, John se s radostí nechává zatknout s ním. A aby měl jistotu, že se jeho novému kámošovi dostane opravdu „správného zacházení“, zajistí si ubytování ve stejné cele. Hra začíná! Život v base nahání hrůzu, jídlo je ještě hroznější, a když si navíc vůdce vězeňského gangu Velký Barry usmyslí, že se nováček stane jeho “zvláštním přítelem”, Nelsonovi nezbývá, než si hodně rychle osvojit zlaté vězeňské pravidlo… NIKDY NESMÍŠ UPUSTIT MÝDLO! Přichází čas sprchování s gangstery, takže si nabruste břitvy a bavte se při téhle neuvěřitelně legrační vězeňské komedii. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: John Lyshitski: - "Kdybych měl dostat niklák pokaždé, když jsem byl uvězněn... měl bych 15 centů." & John Lyshitski: - "Měli bychom být spolu v cele. Nechrápu a jsem tichý masturbant. Hele, dokonce ti nechám horní lůžko." & soudce: - "Pane Biedermane, máte pocit, že jste připraven k návratu do společnosti?" (Pohled na Nelsonův obličej, kde má na čele obřím písmem white power a na krku hákové kříže.) Nelson Biederman IV.: - "Rozhodně. Vězení ze mě udělalo jiného člověka. Až se odsud dostanu, budu bojovat za to, v co věřím." ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Scenár tohto snímku je neskutočne primitívny. Nezmyselná väzenská komédia pri ktorej som sa ani len nepousmial. Skôr mi bolo trapne z toho na čo sa to vlastne pozerám. Predstavitelia hlavných, ale aj vedľajších, úloh nie len že nepobrali žiaden herecký talent, ale typologicky sa vôbec nehodili na postavy, ktoré mali stvárniť. Veľmi zlý film. Ku odpadu to nemá ďaleko. * ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľká škoda, že väčšina vtipov, ktorými sršia jednotlivé znamenito vybraté charaktery postáv, sa vystrieľajú už v prvej polovici. Potom je to už len také doťahovanie do celkom fajn zvládnutého konca, ktorý ale tú dieru nezalepil. Takže film sa z toho silnejšieho priemeru nedostal, ale aj tak som sa slušne zabavil. Umenie spraviť podobnú komédiu bez nechutností a humusovín je teraz už umenie, takže aj za to si film cením a možno ešte niekedy aj rád pustím. 65%. ()

fimler 

všechny recenze uživatele

(poprvé viděno cca v roce 2012/2013, podruhé 20.12.2022) Je to celkem fajn komedie na odreagování, ale kvůli slabší druhé polovině se to bohužel na čtyři hvězdy nedostane. Alespoň konec je vyvedený a také je fajn, že vás hodně naveze do nálady filmů z této dekády. Nevím co za tím stojí, ale i průměrné komedie z tohoto období mají něco speciálního do sebe, je to určitý pocit nostalgie, který mě těmito komediemi provází. Jenom tato konkrétně mi nostalgie nepřinesla zase tak požehnaně, tudíž 3 hvězdy jsou akorát. Taky hodnotím velice kladně popkulturní úvodní titulkovou sekvenci, kde na jejím pozadí probíhá sestřih videí, jak jdou americké celebrity do vězení nebo k soudu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $4,630,045Tržby CelosvetovoTržby za predaj DVD v USA $1,415,730 //počet predaných kusov 94,508║ Obohratá komediálna pesnička, čo miestami ako tak dokáže aspoň slušne pobaviť ale celkovo to moc nedá v poslednej dobe fakt dochádzajú tvorcom v tomto žánri nápady, už sa zbytočne kopíruje čo je beztak nehorázne prevarené. /40%/ ()

Galerie (18)

Zajímavosti (6)

  • Než jdou bojovat John a Nelson na život a na smrt, hraje píseň „Enter Sandman“ od Metallicy z alba „Metallica (Black Album)“, avšak trochu pozměněná. (Shr1nK)
  • Barry (Chi McBride) navštíví ve vězení Nelsona Biedermana (Will Arnett) po podmínečném propuštění. Ve skutečnosti by se však setkat nemohli, protože vězeň propuštěný na podmínku se nesmí setkat s druhým vězněm ze stejného vězení. (Lajty)

Reklama

Reklama