Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní kriminálník a naprostý smolař John Lyshitski (Dax Shepard – Nekecej a pádluj) přišel na to, jak by se nejlépe pomstil soudci, který ho poslal do vězení: Kéž by mohl jednou vidět jeho nesnesitelného syna Nelsona Biedermana IV (Will Arnett – Rodinná dovolená a jiná neštěstí) taky sedět v base. Když je pak jednoho dne Nelson nespravedlivě obviněn a poslán do vězení, John se s radostí nechává zatknout s ním. A aby měl jistotu, že se jeho novému kámošovi dostane opravdu „správného zacházení“, zajistí si ubytování ve stejné cele. Hra začíná! Život v base nahání hrůzu, jídlo je ještě hroznější, a když si navíc vůdce vězeňského gangu Velký Barry usmyslí, že se nováček stane jeho “zvláštním přítelem”, Nelsonovi nezbývá, než si hodně rychle osvojit zlaté vězeňské pravidlo… NIKDY NESMÍŠ UPUSTIT MÝDLO! Přichází čas sprchování s gangstery, takže si nabruste břitvy a bavte se při téhle neuvěřitelně legrační vězeňské komedii. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Elliott: 1. Let's Go to Prison - The Naked Trucker Band ,2. Main Title ,3. Bus is Not for Sissies ,4. Move This (Shake That Body) - Technotronic ,5. Barry's Love Theme ,6. Kidnapping ,7. Rahzel Interlude ,8. Rubber Biscuit - The Blues Brothers ,9. Funeral is for Sissies ,10. Escape Montage ,11. Rahzel in the Park ,12. Busted ,13. King of the Crapper ,14. From Behind ,15. The Stroke - Billy Squier ,16. Fresca ,17. Yearning for Nelson ,18. The Mole ,19. Meat the Press ,20. The Hole ,21. Lynyrd Killing ,22. Penpal is for Sissies ,23. Mozart is for Sissies ,24. Feels So Good - Chuck Mangione , ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Fakty o väzení a vtipné situácie a herectvo Daxa Shepard, Willa Arnetta, Boba Odenkirka, Michaela Shannona poteší, aj keď nenaplní predstavy kvalitného a hlavne pamätného výkonu. Život vo väzení je zobrazený celkom komplexne a s humorom, ale príbeh bohužiaľ nemá jasné smerovanie, len v úvode má jedna postava cieľ a po príchode do väzenia sa aj ten stáva nejasný a dokonca tvorcovia pracovali s postavami tak, že žiadna nebola hlavná a nemala ten správny ťah na bránku, ktorý by zaujal a vďaka tomu by ste jej bezpodmienečne fandili. Film, čo nemá jasný cieľ, ani posolstvo, len žánrom je určite komédia. Béčko, čo poteší, ale aj rýchlo vyšumí z hlavy. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Po vražednej kravine RUNNING WITH SCISSORS som bol rozhodnutý pozrieť si čokoľvek čo ma donúti zabudnúť. A poviem Vám, toto bola šťastná voľba. Nepríliš známi herci, príbeh ktorý je vlastne ľahkou paródiou na CAPE FEAR, skvelý český dabing nabitý vtipnými hláškami, chytľavá ústredná country vypaľovačka a TECHNOTRONIC :-). Jeden z nenápadných a pritom naozaj zábavných komerčných filmov. Samozrejme záver bol prapodivný a málo úderný, ale po MURPHYho "opuse" som bol schopný akceptovať aj horšiu variantu. (14.5.2007) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Scenár tohto snímku je neskutočne primitívny. Nezmyselná väzenská komédia pri ktorej som sa ani len nepousmial. Skôr mi bolo trapne z toho na čo sa to vlastne pozerám. Predstavitelia hlavných, ale aj vedľajších, úloh nie len že nepobrali žiaden herecký talent, ale typologicky sa vôbec nehodili na postavy, ktoré mali stvárniť. Veľmi zlý film. Ku odpadu to nemá ďaleko. * ()

Henk123 

všechny recenze uživatele

70% - horší 4*. Skvělej film z vězení, který se zbytečně nenatahuje i přesto, že ke konci trochu uvadne. Počet shlédnutí Hurá do basy se řadí mezi dvojciferné čísla a vždy dostanu co čekam - zábavu a oddych. Ačkoliv je Let's Go to Prison béčkový film převyšuje leckteré komedie. Proto skvělých nenucených 70% - Toť jest hranice kam film patří. Takže tak. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (6)

  • Nelson Biederman IV (Will Arnett) si v autě zpívá „Move This“ od Technotronic. Ve vězení hraje „Ain't That A Kick In The Head“ od Deana Martina. (Duoscop)
  • Než jdou bojovat John a Nelson na život a na smrt, hraje píseň „Enter Sandman“ od Metallicy z alba „Metallica (Black Album)“, avšak trochu pozměněná. (Shr1nK)
  • Během závěrečných titulků filmu, kdy spolu John (Dax Shepard), Barry (Chi McBride) a Nelson (Will Arnett) jedou v autě, můžeme díky stínu vidět obrys kamery v Johnově tváři. (ČSFD)

Reklama

Reklama