Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo vykradl pingnanskou státní pokladnu, kdo je vyšívací bandita? Lu Xiaofeng musí najít tohoto zločince. Jeho vyšetřování vede na ta nejnebezpečnější místa. Ve všem mu naštěstí pomáhá jeho síla, chytrost a odvaha. Dokáže společně se svou přítelkyní Xuebing zloděje s mimořádnou zručností najít a zastavit? (Tsukikage)

Recenze (3)

kinderman 

všechny recenze uživatele

Film s anglickým distribučním názvem Clan of Amazons má nejen dobrou choreografii soubojů a zajímavý způsob snímání (akce je často zabírána přes průhledné závěsy s nadhledovými prostřihy, když se boj přenese do "venkovních" prostor), ale obstojí také z hlediska děje- jde totiž o plnohodnotnou detektivku. ()

Tsukikage 

všechny recenze uživatele

Naprosto výborná detektivka, celou dobu se to zaplétá a rozplétá a nakonec finále. Výborná akce. Nejvíc se mi líbil hlavní hrdina, chytrý a vtipný, to bylo něco neskutečného. Vřele doporučuji, dobrá zábava, kostýmy, scéna a kamera, co víc si přát? ()

Reklama

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

"Ten útok prostě nešlo vykrýt, nebylo to v lidských silách. Ale on ho přesto vykryl! Jak se mu to jen mohlo podařit? Jednoduše. Byl to přece Lu Xiaofeng!" Lu Xiaofeng je megahustej a übercool a když už se nááááhodou stane, že něco nevykreje, po ruce má smečku stejně megahustých a übercool přátel, aby mu přispěchali na pomoc. Série románů o "si tiao meimao" Lu Xiaofengovi patří k tomu nejprďáčtějšímu, co kdy Gu Long v pauzách mezi chlastáním napsal - a když se do titulní role obsadí Lau Wing (podstatně lepší casting choice než Ti Lung a jeho velmi nedopečená variace na Li Xunhuana ze Sentimental Swordsmanů), výsledek může být jedině naprosto boží. A taky jo. Naprosto boží. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama