Reklama

Reklama

Chlapci se seznamují s děvčaty - ale všichni nenavštěvují stejnou školu. Dvě střední školy si spolu chtějí vyřídit účty - v souboji kapel. Ale nejen pomocí hudby... "Na akordy" je erotická komedie, jakou jste ještě neviděli! (Guild Home Video)

Recenze (3)

TO 

všechny recenze uživatele

Lechtivá hudební komedie o dvou středních školách, které si navzájem provádějí různé naschvály a vše vyvrcholí soubojem kapel. Láska, sex, hudba, rvačky, honičky aut a vše co má správná teen-komedie z 80.let mít, ale mě zrovna tahle přišla o trochu slabší než jiné, nikdy mě dvakrát nebavila a ten moderátor rádia (M. Winslow) mi chvílemi lezl dost na nervy. Ujde, ale podle mě jsou lepší ()

Trixi 

všechny recenze uživatele

Nejdřív musím opravit tvůrce ČSFD. Hlavní role v tomto filmu totiž ztvárnili - Greg Bradford ........ jako Rick, Mary Beth Evans ........ jako Piper, až v dalších rolích se objevují - Don Michael Paul........ jako Jeff, Michael Winslow....... jako J.D. Dále hrají : Tammy Taylor, Frank Zagarino, Stacey Toten. ------------------- Mám tenhle film moc ráda. Příběh na věčné téma "Romea a Julie" je zasazen do prostředí americké střední školy 80tých let, kde se chystá soutěž kapel, ale hlavně jejich zpěváků. Spousta hezké muziky a vtipných replik dělá z tohoto filmu bezva podívanou pro milovníky žánru romantických hudebních komedií. A ikdyž byl natočen před více jak 20ti lety, pro mně nijak nezestárnul. ()

Reklama

Reklama