Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stejně jako před lety Doug Dorsey a Kate Moseleyová toužili po zlaté olympijské medaili, dnes sní o nejcennější sportovní trofeji jejich dcera Jackie. Samozřejmě také vrcholová krasobruslařka. V rozhodující jízdě se však zraní. Díky usilovnému tréninku se sice vrátí na led, zdá se však, že forma, potřebná pro zlatou medaili v soutěži jednotlivců, je pro ni nedosažitelná. Pochopí, že větší naději by měla v soutěži párů, hledání vhodného partnera však vypadá beznadějně. Jednoho dne se u pohovoru objeví Alex Harrison, s nímž se Jackie seznámila na nedávné dovolené. Problém je, že není krasobruslař a vlastně nikdy nestál na ledě. Na on-line bruslích však dokáže divy a zdá se, že přezout brusle pro něj nebude velký problém. Potíž je v tom, že on a Jackie jsou zcela odlišní, a tak se brzy na tréninkovém ledě rozpoutá bitva, kterou přiživuje nejen nezkrotný Alex, ale hlavně Jackie, která ho považuje za nespolehlivého lenocha. Její matka Kate, která má s podobnou situací osobní zkušenost, si však ví rady a hrany neustálých hádek brzy otupí. Když už to vypadá, že se pár dokonce začíná sbližovat, objeví se Alexova dávná přítelkyně Heidi a stává se hrozbou nejen pro křehký vztah Alexe a Jackie, ale také pro šanci uspět na olympiádě… (TV Nova)

(více)

Recenze (97)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Dá se to. Hlavně díky Christy Romano, která je tady neskutečně nádherná a sexy. A věřím, že i Ross Thomas si tady najde dost fanynek. Od jedničky je všechno barevnější, divácky přívětivější, ale i hloupější. Celá romantická linka se skládá z věčného dohadování kdo má koho rád. Jeden se urazí, nepřijde na trénink/soutěž a ten druhý ho jede přemluvit někam do tramtárie. A asi nebude překvapením, když prozradím, že to má zase happy end. Až na tu fantastickou bloncku, která dostala košem :) ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Zbytečnost, to je slovo, které stačí k charakterizování celého filmu. Nudný nízkorozpočtový film s ohranou zápletkou, syntetickou atmosférou a mizernými hereckými výkony, který ani jedinkrát nepřekvapí. Hodně velkým mínusem je hlavní hrdinka. Nejen, že je ošklivá, ale je i neuvěřitelně špatná herečka - ty její grimasy, to se fakt nevidí. Kdyby aspoň byly ve filmu nějaké pěkné krasobruslařské výstupy. Ani to ale rozhodně nečekejte. Prostě zbytečný film, který kdyby neexistoval, nikomu by nechyběl. Jedna hvězda za jednu vtipnou hlášku. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Kupodivu se nejedná o žádnou sračku, ale o příjemnou komedii, která sice těží ze zaběhnutých kolejí žánru maximum, ale především díky hlavní dvojci se stává nadprůměrnou!! Jednička je sice někde jinde, o tom žádná, ale tohle příjemné béčko taky neni k zahození!! Jednou větou: Kdybych se na to nekoukal ve společnosti opačného pohlaví, možná bych hodnotil jinak:) ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

No je to už nějakej ten pátek, co jsem viděl původní Ledové ostří, ale pamatuju si, že mě to hodně bavilo a že mě tam bavila Moira Kelly. Musel jsem si tedy trochu osvěžit paměť a přečíst si obsah toho původního a tohoto filmu, abych se dostal do obrazu. Musím konstatovat, že teď momentálně nedokážu posoudit, o kolik je který film lepší, ale i tenhle mě docela bavil. Především mi vždycky udělá radost, když hlavní postava dokáže ve tváři vytvořit nějakou mimiku a netváří se celý film stejně. A to Christy Carlson Romano splnila. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Slabší pokračování klasické sportovní romantiky, které se ani příliš nesnaží přijít s něčím novým. Jen vyměnilo hokejistu za in-line bruslaře a pak už pouze kopíruje výborný první díl což maskuje drobnými, občas nemotornými, úpravami, které vedou až lehce krkolomným dějovým zvratům a už tak poněkud nepravděpodobný příběh posouvají do roviny lehce absurdní a poněkud chaotické pohádky. Christy Carlson Romano si střihla protivnou Jackie s vervou a chutí, která je znát a dodává podívané šmrnc, což se o tuctově „dokonalém“ Rossi Thomasovi bohužel říci nedá. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu se na jeho začátku objeví ukrajinská krasobruslařka Oksana Baiul, roli klienta hotelu si tu zahrál jeho producent a režisér Sean McNamara. (ČSFD)
  • Knihu, kterou čte Jackie na pláži, je "Eclipse" ze série "Twilight" od autorky Stephanie Meyer. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo ve městě Santa Clarita v Kalifornii v USA. (willy1)

Reklama

Reklama