Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stejně jako před lety Doug Dorsey a Kate Moseleyová toužili po zlaté olympijské medaili, dnes sní o nejcennější sportovní trofeji jejich dcera Jackie. Samozřejmě také vrcholová krasobruslařka. V rozhodující jízdě se však zraní. Díky usilovnému tréninku se sice vrátí na led, zdá se však, že forma, potřebná pro zlatou medaili v soutěži jednotlivců, je pro ni nedosažitelná. Pochopí, že větší naději by měla v soutěži párů, hledání vhodného partnera však vypadá beznadějně. Jednoho dne se u pohovoru objeví Alex Harrison, s nímž se Jackie seznámila na nedávné dovolené. Problém je, že není krasobruslař a vlastně nikdy nestál na ledě. Na on-line bruslích však dokáže divy a zdá se, že přezout brusle pro něj nebude velký problém. Potíž je v tom, že on a Jackie jsou zcela odlišní, a tak se brzy na tréninkovém ledě rozpoutá bitva, kterou přiživuje nejen nezkrotný Alex, ale hlavně Jackie, která ho považuje za nespolehlivého lenocha. Její matka Kate, která má s podobnou situací osobní zkušenost, si však ví rady a hrany neustálých hádek brzy otupí. Když už to vypadá, že se pár dokonce začíná sbližovat, objeví se Alexova dávná přítelkyně Heidi a stává se hrozbou nejen pro křehký vztah Alexe a Jackie, ale také pro šanci uspět na olympiádě… (TV Nova)

(více)

Recenze (97)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Dá se to. Hlavně díky Christy Romano, která je tady neskutečně nádherná a sexy. A věřím, že i Ross Thomas si tady najde dost fanynek. Od jedničky je všechno barevnější, divácky přívětivější, ale i hloupější. Celá romantická linka se skládá z věčného dohadování kdo má koho rád. Jeden se urazí, nepřijde na trénink/soutěž a ten druhý ho jede přemluvit někam do tramtárie. A asi nebude překvapením, když prozradím, že to má zase happy end. Až na tu fantastickou bloncku, která dostala košem :) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ideální je si tento "film" pustit zhruba tak dlouho po jedničce, jak dlouho po ní byl natočen. Mně tyto dva filmy dělily asi 2 hodiny, a to byla obrovská chyba! Možná je jedna * málo, ale moje pocity mě k tomu nutí. Dvojice "hrdinů" je težce nesympatická, absolutně idiotsky jednající a nejvíc trapná. To je fakt tak těžce ubohé, že nelze věřit ani jedinou větu. Trapas nuda hnus! To je to, co si myslím. Ještě k tomu tak jasně vypadající příběh od prvních 10 minut! Copak, když točím pokračování, není lepší třeba diváka šokovat? Dyť je to skoro na chlup stejné! A jedno ještě řeknu!!! Machýrek, který klidně maká do krve (jakoby sakra jinej sportovec nemakal), nikdy nemá naději se za půl roku (jestli vůbec) dostat sakra na olympiádu!!! Co olympiádu, ani na blbej mistrák! ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zbytečný romantický cajdák pro pubošky, kostrbatě kopírující šablonu svého úspěšného předchůdce - pět rozdílů by se hledalo obtížně. Tak například neotesaného hokejistu nahradil "okouzlující" plážový playboy a zranění si přivodí ona, nikoliv on. Vzájemné jiskření nulové, žádný šmrnc. Jinak mustr zůstává totožný, akorát jaksi lacinější: co jiní tvrdě trénují od útlého dětství, v tom online bruslař dosáhne mistrovství během několika měsíců a hádejte, jestli "má mě rád, nemá mě rád" a jestli tu olympiádu vyhrají... máte jeden pokus, víc jich potřebovat nebudete. První díl mám docela ráda, ale tohle si cestičku k mé aortě neprobruslilo, už od úvodu to byl jeden řiťberger za druhým. 41% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jackie byla úplně stejná jako její maminka, taky tak paličatá, ovšem tatínek nebyl jiný. Geny holt člověk nezapře. Film v podstatě kopíruje jedničku, i když drobný rozdíl tu je, Jackie prožila plážovou romanci a z romance se vyklubal výborný krasobruslař. Bylo to velmi příjemné, ale jednička byla o mnoho lepší a hlavně přišla s originálním nápadem. ()

misulka03 

všechny recenze uživatele

Ráda bych dala hvězdičky 3, ale vadí mi an tom jedna zásadní věc a to, že je to skoro přesná kopie 1. dílu. Jo jedná se o levnou romanťárnu, která pro většinu lidí nemá žádnou filmovou hodnotu, ale když tento názor většiny pomineme a srovnáme to s 1. dílem, je to naprostá kopie. A to je škoda i u tohoto podobného tématu se dá vymyslet mnoho obměn. Že se to jmenuje stejně neznamená, že to stejné musí být do posledního detailu. Nejvíce mě iritovala scéna, kdy Alex má kocovinu (přesně jak v 1). Nebýt této záležitosti zřejmě bych hodnotila o hvězdu víc, takhle bohužel, i když musím přiznat, že Ross Thomas a Christy Carlson byla určitě sympatičtější a hezčí dvojice :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu se na jeho začátku objeví ukrajinská krasobruslařka Oksana Baiul, roli klienta hotelu si tu zahrál jeho producent a režisér Sean McNamara. (ČSFD)
  • Knihu, kterou čte Jackie na pláži, je "Eclipse" ze série "Twilight" od autorky Stephanie Meyer. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo ve městě Santa Clarita v Kalifornii v USA. (willy1)

Reklama

Reklama