Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Victor Valance je otcom rodiny, ktorý nikdy nie je doma a oddáva sa hazardným hrám. Domou si chodí len po peniaze, aby mohol v hre pokračovať. Jeho dcére sa nepozdávajú otcove aktivity a rozhodne sa ich narušiť. Keď zistí, že gangstri sa pokúšajú uniesť jej otca, zmení názor. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Isabelle Adjani není komedialní herečka, ostatně své jméno si udělala na dramatických rolích a není radostné vidět ji zde přehrávat, ale ještě víc tlačí na pilu Montand. Tímto se průměrný scénář nezvedne a myslím že režie mohla být lepší. Režisér kombinuje žánry: komedie; drama otec-dcera; gangsterský film a melodrama, což je těžce uhájitelná komediální omáčka. ()

borsalino 

všechny recenze uživatele

Je cítit, že v osmdesátých letech již začínala být nouze o dobré scénáře a předlohy a film se stal masovým produktem, stavěný především na populárních hereckých osobnostech než na filmu samém. Tento film je toho názorným příkladem, příběh sám je až uboze prostinký, celé to zachraňuje příjemné herecké spojení Montanda a Adjani. S odřenýma ušima tři hvězdičky... ()

Reklama

Galerie (47)

Reklama

Reklama