Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mount Rose, Minessota. Malé městečko ztracené uprostřed Ameriky je ale něčím vyjímečné. Každý rok se zde pořádá soutěž o nejkrásnější "náctiletou" slečnu. A právě letos to bude obzvlášť napínavé, největší šance mají Amber Atkinsová (Kirsten Dunst) a proti ní, dcera samotné pořadatelky Becky Ann Leemanová (Denise Richards). A to by bylo, aby maminka (Kirstie Alley) své dceři kapku nepomohla.... Film ze zákulisí soutěže krásy, kde intriky, podvody i pokusy o vraždu jsou na denním pořádku. V hlavních rolích 8 krásných dívek, porota a televizní štáb, který celou taškařici filmuje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mount Rose, Minessota. Malé městečko ztracené uprostřed Ameriky je ale něčím vyjímečné. Každý rok se zde pořádá soutěž o nejkrásnější "náctiletou" slečnu. A právě letos to bude obzvlášť napínavé, největší šance mají Amber Atkinsová (Kirsten Dunst) a proti ní, dcera samotné pořadatelky Becky Ann Leemanová (Denise Richards). A to by bylo, aby maminka (Kirstie Alley) své dceři kapku nepomohla.... Film ze zákulisí soutěže krásy, kde intriky, podvody i pokusy o vraždu jsou na denním pořádku. V hlavních rolích, 8 krásných dívek (ehm, aby byla sranda tak některé z nich jsou, mírně řečeno, pěkně střelené), porota a televizní štáb, který celou taškařici filmuje (ke každé události ve filmu jako vyzpovídává jednotlivé lidičky). Není to vůbec špatné, ale něco tomu chybí, škoda... ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

3,5*/5...Zaujímavá čiernočierna satira, ktorá je miestami doslova geniálna a sem-tam aj príliš popisná a prvoplánová (mohla byť viac "sofistikovaná"). Každopádne ako zábavka a možno aj priestor na zamyslenie to funguje...Škoda, že film nekončí "labuťou scénou", všetko potom je už "len" varenie z vody a opakovanie sa...Odporúčam pozrieť všetkým amerikanofilom a budúcim misskám:))) ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jestli někdo může používat krásu jako vražednou zbraň, tak Denisa Richardsová. Film jsem viděl poprvé před pěti lety a až teprve teď jsem se vzpamatoval natolik, abych dokázal napsat komentář. Soutěžit v kráse je podle mě pěkná ujetost, takže satirickému direktu do americké pýchy čtyřikrát hurá. Patrně historicky poslední spolupráce mezi USA a Německem. ()

pabulator 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější Miss co sem měl tu možnost shlédnout s pořádnou dávkou černého humoru reflektuje dokonale debilitu amerických maloměšťáků.Obzvlášť pak musím pochválit všecky mladé a tehdy ještě ne moc známé herečky hlavně Alexandra Holden byla v roli anorektičky opravdu nechutná přidejme k tomu parádní soundtrack a máme smrtící koktejl ze zákulisí jedné na hlavu postavené soutěže krásy. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Parodie na stupidní americké soutěže krásy. Vystihuje všechny kýčovitosti, které k nim patří - přiblblé dovednostní soutěže, řeči o světovém míru, opěvování Ježíše, oslavování Ameriky nebo hraní si na Matku Terezu. Ukazuje, jak je to celé trapné a pokrytecké. Bohužel jsem neměl nejmenší důvod se smát. Takže nakonec asi to nejlepší z filmu byla hudba, která se ale k ději moc nehodila. A neměl bych zapomenout na Kirsten Dunst, film je zapomenutelný, ona snad ne. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Scenáristka filmu Lona Williams se kdysi sama zúčastnila místní soutěže krásy. (zajda404)
  • Amy Adams v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. července 1999 na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech. (BMW12)

Reklama

Reklama