Reklama

Reklama

Špatné zprávy. Máte doma hosty. Dobré zprávy nemáme žádné. Bylo nebylo, a Bannisterovým nic nechybělo. Dokonalý domov. Skvělá zaměstnání. Dokonce i kabelovou televizi měli. Jejich život byl prostě nádherný. Do té doby než se objevili hosté, kteří se pranic neměli k odchodu. Posléze zbylo pouze jediné... bojovat o znovunabytí svého teritoria! V hlavních rolích vystupují KIRSTIE ALLEY, kterou již zmáne z trháku "Kdo to mluví" a "Kdo to mluví 2" a JOHN LARROQUETTE, který hrál ve filmech "Stripes" a "Schůzka naslepo". (Bontonfilm)

(více)

Recenze (10)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Zastřelit Danielu Bartákovou v dabingu Kirstie Alley. Kirstie ještě mladá a docela sexy, John Larroquette se mi k ní jaksi nehodil. Komedie je jedná velká přeháňka, z deseti scének vyjdou nejvíc jeden dva frky ("Á pan Bannister, skočíte si. Né Katy, znáš zákon."). Ráz celého filmu ale určuje český dabing. Info pro dabingforum: Na české verzi spolupracovali: Daniela Bartáková, Zuzana Šulcová, Petr Oliva, Luboš Bíža, Miriam Chytilová, Jiří Zavřel, David Novotný, Jan Morávek, Barbora Dvořáková, Karolina Průšová a Daniela Zachariášová. Vyrobil Bonton, divize Bontonfilm. ()

Reklama

5150 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná oddechovka, u které potěšil zejména neokoukaný John Larroquette v hlavní roli a několik zdánlivých maličkostí (mj. "tanec krále", píseň "Let's Dance"). Scénárista-režisér Tom Ropelewski si spolupráci s Kirstie Alley zopakoval o pár let později v rodinné komedii KDOPAK TO MLUVÍ 3. Hodnocení 2,5''. ()

Dakota1978 

všechny recenze uživatele

Jestli si nějaká komedie zaslouží remake, tak je to rozhodně tahle. Za mě velice zábavné gagy, šílené situace, odsejpá to a postavy jsou vtipně vykresleny. Balancuje na hraně dobrého vkusu, ale udrží se, alespoň tedy za mě. Několik neuvěřitelných hlášek a kus pravdy ne celé zápletce lze najít. Nutno zmínit báječný český dabing, na který jsem u této "hovadinky" zvyklý. Doporučuju, nekomplikovaný humor a úžasná hlavní dvojice, tedy především Kirstie, partnera bych si klidně dovedl představit i jn. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel ve Venice, v Hollywoodu, v Los Angeles, ve Phoenixu a v Tusconu. (rafix)

Reklama

Reklama