Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate by dala všechno za to, aby se konečně pohla její kariéra v reklamní agentuře. Přípraví odvážný plán - scénář dokonalý. Pak ale selžou herci. Jako svobodná a bezdětná to Kate nemá v práci lehké. Všechna povýšení se jí neustále vyhýbají, a tak na své okolí přichystá malou lest kamarád Nick bude předstírat, že je její nastávající. Skvělý nápad, ale ten výsledek! Všemi oblíbený Nick se do Kate skutečně zamiluje. Ale ta má oči pro jiného (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Klasický, romanticko-komediální prefabrikát, který by vás mohl zaujmout možná tak Jennifer Anistonovou nebo Kevinem Baconem ( a to snad jen příznivce obou herců - výkony totiž podávají průměrné ). Vůbec, filmy Anistonové ve mě vyvolávají neodbytný pocit deja vu, ve všech se jí pěkně ve všem rýsují bradavky a ve všech si nakonec chuděrka uvědomí, co měla až to ztratí ( samozřejmě ). Brutální klišé. Navíc, konkrétně tady to ale vůbec nefunguje, žádná chemie, nic, jen blbé plky a psí oči. ()

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Tuctový snímek, který neurazí, nenadchne ani nedojme. Dvakrát se možná uchechtnete, ale většinu filmu budete kroutit hlavou nad demencí scénáře. Největší slabinou je ovšem casting, protože ke krásné Jenny vybrat slizáka Bacona a natuplého Mohra může jen slepec nebo nějaká Jenina ,,kamarádka" (kdo ví, co tehdy dělala Angelina Jolie). Mezi ústřední dvojkou (trojkou) to vůbec nejiskří, celý film se náramně vleče a ač se Jenny velmi snaží, tuhle bezduchou blbinku neutáhne, to by ale nezvládla ani Meryl Streep. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já nemám manžela, nemám hypotéku a nemám auto vyrobený nějakým blbým nacistou." Nemáš? A to chceš povýšit? Tak si to všechno rychle vymysli. Mě to tedy bavilo ve chvíli, kdy Kate vychytrale a s nadšením rozvíjela své lži. Jakmile musel přijít na scénu dobrák Nick, tak jsem mu snažil říct, že dělat užitečného idiota kariéristické krásce není nejlepší nápad. Jenže on mě neslyšel a dál mě obtěžoval svou dobrotou. Nakonec jsem to přežil, ale opravdu jsem se pobavil snad jen ve chvíli, kdy se Kate s Nickem "rozcházeli" podle scénáře. ()

Oxytocin 

všechny recenze uživatele

V práci jsem také již zažil zde zmiňovaný názor, že spolehlivější, věrnější ... jsou zaměstnanci s hypotékou či závazky v podobě rodiny. Aniston potřebuje nějakou formu závazku k vysněné pracovní pozici, tak si vymyslí zásnuby. Originalitu bych nekritizoval. Důležitější je omáčka a příběh, kterým je to podáno. Komediální (=úsměvné) jsou z mého pohledu pouze dvě scénky (např. jak žena vystříkne Nickovi vodu do obličeje - "kdyby jste podváděl ženu 10 let po svatbě, ale ještě za svobodna?") Jedná se o podprůměrný film, který postrádá romantického ducha. Zklamání navzdory obsazení. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Perfektní Jennifer Aniston zaskakuje ve filmu, který se tváří jako romantická komedie, ale každá její scéna je něco strašnýho a k utrpení docházejícího, že ani zázrak, ba ani záskok jí nedokáže zachránit. Pojem špatná komedie by se zde opravdu hodil. Není odporná a špatná jako jiné, tahle je prostě děsně špatná, ale ještě furt ne odporná, od toho tu jsou jiné. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Jennifer Aniston si v roli svého protějšku (Jay Mohr) představovala někoho jiného a proto to herci dávala hodně najevo. Jay později natáčení označil za svou nejhorší filmovou zkušenost. Herečka prý totiž neustále nahlas před celým štábem kritizovala jeho profesionální výkony. [Zdroj: prozeny.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama