Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na ostrově Galmoral probíhá krutý válečný konflikt, ve kterém jsou zapojeny i francouzské jednotky. Protistrana vyslaná od CIA začíná být postupně likvidována. Právě proto unáší francouzského velvyslance i s jeho rodinou. Na příkaz CIA se tak do akce zapojuje John Seeger se svými lidmi. Jemu i žoldákům je sděleno, že mají před francouzskými vojáky chránit místní obyvatelstvo. Ti také unesli velvyslance, kterého se však zbavují. John Seeger se vrací na Floridu. Zde navštíví manželku svého kamaráda Jonese, který přišel o život na Galmoralu. Je sledován muži Johna Dreshama, muže ze CIA, který zde dělá „špinavou práci“. Řídil též jejich operaci na Galmoralu. Svých pronásledovatelů se Seeger zbaví. Nakonec ho násilně odvážejí jeho spolubojovníci z Galmoralu za Anthonym Chapelem – ředitelem tajných operací CIA. Ten ho pod nátlakem donutí, aby vedl operaci na záchranu syna miliardáře Ahmeta Dasana. Jako rukojmí totiž drží rodinu jeho zabitého přítele. Jeho syna právě dalo americké ministerstvo spravedlnosti přivézt z Jižní Afriky. Chapel  je však již sledovaný Dreshamem, který na letišti zahlédne Maxime Barnolovou. Je to žena, která má pro Seegera slabost, ale momentálně pracuje pro Chapela. Zmocňuje se jí... Seeger a ostatní přilétají do Afriky. Seeger začíná plánovat osvobození syna Ahmeta Dasana z věznice. V Africe je ale i Dresham, který vysílá Maxime, aby zjistila, co se děje. Ta ho mylně informuje, že Seeger prý chce důležité materiály z místní nedobytné banky, kde se oba byli podívat. To už ale o nich Seeger ví... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

liuk 

všechny recenze uživatele

Absolutně blbá zápletka o nějaké americko-francouzské válce o francouzský ostrov v okolí jižní Afriky (že tam o žádném nevím), celá Seagalova banda (včetně jeho) se chová úplně praštěně a divák se vůbec nedozví, na které straně vlastně postavy jsou a sám Seagal už umí zabíjet lidi jen lámaním vazu. Jenže tak nějak si mě získal tou svou snahou ukázat, že ještě pořád umí a také mě opravdu bavilo odhalovat ty další a další nelogické blbiny. Takže sakumprásk čisté 2* a určitě si nějakou další novodou STV seagalovku seženu. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Vcelku koukatelný Seagal v porovnání s jeho dalšími výtvory v posledních několika letech. Alespoň ta akce je tu vcelku koukatelná. Steven nám sice moc aikida skutečně nepředvede, ale toho střílení a výbuchů je tu vcelku slušná porce. Děj je jeden velký nepřehledný bordel, takže tam klady skutečně nebudou. Není to přímo návrat k jeho zlaté éře, ale o jistém zlepšení hovořit můžeme. Hlavním lákadlem však bezesporu zůstává Jacqueline Lord. Skutečně jedna z nejpřitažlivějších (neznámých) hereček, co jsem za hodně dlouhou dobu viděl. Steven si alespoň vcelku drží svou muskulaturu a sem tam (aby se neřeklo) někomu zlomí ruku. Avšak před deseti lety to zvládal i bez klipovitého střihu... ()

Reklama

Haymar 

všechny recenze uživatele

Rádoby namachrovanej film, co se snaží tvářit jako špionážní/akční/high-tech/thriller...A ono to i mohlo fungovat - kdyby to nenatočil Fauntleroy, s (již značně vyjetým) Seagalem v hlavní roli. Výsledkem je totální maglajs s nahodile pospojovanými klipovitými akčními scénami, zmatečným dějem a haldou divnejch postav-dělajících divný věci... Na druhou stranu, film to byl hezky barevný, s pěknými lokalitami a i "šikovnou héérečkou" v jedné z hlavních rolí. A ačkoli sem absolutně nechápal, o čem to vlastně je, vydržel jsem to i dokoukat a na konci sem nebyl ani (moc) nasranej (což se nedá řici o 90% seagalový produkce za posledních cca 10 let)... Shrnuto: vzhledem k ostatním "pozdním seagalovkám" silný nadprůměr (proto ty 2*)... ovšem jinak celkem hovadina :-) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

No docela jsem čuměl, jak režisér se s ničím nesral a po hlavě skočil do tohohle filmu s akcí, která se na začátku přežene jak vítr a pak se přižítí samotný Steven, který jako uragán umlátí svým aikidem docela rázně pár rádobybojovníků, jenže proti umění slavného Stevena to prostě nemá a tak všichni dopadnou pěkně na prdel. Parádní akce, která nenudí, a že k v tom hraje Steven Seagal jen dokazuje, že jeho jméno opět začíná mít zvuk a opět si ho začínám všímat, protože tenhle film je i když po příběhové stránce horší jak průměr, tak po té akční naprostá paráda. Steven Seagal dokonce udělá více jak pár pohybů a dokonce i kopne. Takže tuková minulost je nakonec tatam! :) ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Vynikající akční film. Začátek je dost povedenej, kde je Seagal na misi v Africe. Poté začnou Seagala vydírat únosem ženy a dítěte jeho zemřelého partáka na téže misi. Seagal rozpotává klíčovou hru na všechny podvodníky atd. Je zajímavé jak to má vše Seagal promyšlené. Souboj se najde jeden větší na záchodech, který je dost dobrý. Dále je tu hodně akčních střílecích scén, hudba dobrá. 90% = ***** ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • V scéne na záchodoch vytiahne protivník na Johna Seegera (Steven Seagal) zbraň, ktorú drží striedavo raz v ľavej a dvakrát v pravej ruke. (johnsnow)
  • V úvodnej prestrelke sa objavujú tie isté zabitia francúzskych vojakov nasnímané len z iných uhlov. (johnsnow)
  • Natáčení probíhalo v Kapském Městě v Jihoafrické republice. (Terva)

Reklama

Reklama