Reklama

Reklama

Muž, který kopíroval

(festivalový název)
  • Brazílie Homem Que Copiava, O (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poutavá komedie mísící žánry nabízí portrét mladých lidí, kteří bojují o existenci v současné brazilské společnosti. Hlavním hrdinou zdánlivě všedního příběhu je devatenáctiletý André, který pracuje u kopírky. Miluje chudou Silvii a má několik plánů jak vydělal peníze, jedním z nich je jejich kopírování. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

tigre 

všechny recenze uživatele

vtipna komedie ktera v duchu brazilske kinematografie balancuje na rozmezi nekolika zanru. v hlavni roli hraje skvele lazaro ramos, furtado na tomhle filmu odvedl velice slusnou praci ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že každý brazilský film, na který jsem kdy narazil, nějakým způsobem zpracovával téma chudoby značné části brazilské populace. Tento film nebyl výjimkou. Moje očekávání před zhlédnutím byla takřka na bodu mrazu a mohl jsem být maximálně příjemně překvapen, což přesně nastalo. Dokonale mi sednul způsob vyprávění i jednotlivé postavy, které byly zajímavě napsané. Bylo mi sympatické, že se snímek nebál zkombinovat hned několik řádů a ve všech byl docela dobrý. Určitě by filmu neublížilo malinko pokráti stopáž. I přesto se jednalo o velice slušnou, především festivalovou, zábavu s příjemně fungujícím jemným humorem. [75 %] ()

Reklama

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Extrémně jsem se netěšila a jen jsem si říkala, že to teda zkousnu a kouknu. Překvapilo mě, že to nakonec nebylo nejhorší. 3* jsou naprosto spravedlivé hodnocení. Šlo o komedii, u které se teda nesmějete, ale občas vám vykouzlí úsměv na tváři. Byla tu taky občasná akce, dramatická nota a kritika společnosti. Ještě nějaké to sci-fi by se šiklo… Konec se mi líbil, protože ukázal ženy přesně takové, jaké jsou. Pohodová záležitost, kterak černoušek k bohatství přišel. Nikdy se na to ale určitě znova nepodívám. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Hlavni hrdina brazilskeho filmu mixujici nekolik zanru je Andre (Lazaro Ramos) pracujici u kopirky v jednom malem obchudku za minimalni pracovni mzdu, tim padem nemuze mit svetle vyhlidky do budoucnosti, ale nic mu nebrani, aby kazdy den sledovat svoji vyvolenou jmenem Sylvie (Leandra Leal) pomoci dalekohledu do ktere se zamiloval na prvni pohled. Po zjisteni, ze s nove koupenou barevnou kopirkou se daji delat az nepredstavitelne veci, zivot se mu obraci naruby a dej zacina nabirat rychlejsi spad, ale ne vzdycky dobre scenaristicky domysleny a zakomponovany. Film hodny pozornosti uz jenom proto, ze je z me milovane Brazilie a od oblibeneho rezisera. Neco podobneho Hollywood nenabidne. 70% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama