Reklama

Reklama

Raptor Island 2: Raptor Planet

(TV film)
  • USA Planet Raptor

Recenze (8)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Samotny Lorenzo Mamlas asi pochopil, ze film Raptor Island jeho karieru nezachrani, preto sa vysral na ucinkovanie v dvojke. Nic to vsak nemeni na hodnoteni, to je je stale rovnake : 0 % ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Gary Jones opět dokazuje jaký je to režisér. Rozhodně špatný, ale musím dát 3. 1* zato že jsem nevěděl jestli se jedná o srandu či ne. 2* prostě za to jak to celé vypadalo. A tu 3* za herce hlavně za Teda Raimiho kterej se tu snažil hrát vážně i když mu to totálně nešlo. Každopádně věechno je tu špatně , příběh, efekty(ty jsou funy) No nečekal jsem že po Raptor island vznikne dvojka. Ještě tak 2 díly a bude to kultovní série. ()

Reklama

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem konečně tenhe skvost viděl. Předem chci říct, že je tento díl v některých ohledech lepší než jednička a to je za prvé nepřítomnost epileptického kameramana z jedničky a pak také více krve, i když jsem při každé krvavé scéně blil smíchy. Tak toto byli snad jediné klady. Jestli vás u jedničky zaujalo digitální provedení raptorů, tak mohu říct, že tady je to ještě horší. Raptoři neběhají, spíš se posunují, zblízka je zastupují makety koupené v nějakém hračkářství. A vrchol všeho je digitální kosmická loď, která mi svou grafikou připoměla hru Galaxy on Fire,kterou mám v mobilu. Účast Stevena Bauera a Teda Raimiho byl ten největší zločin hereckého obsazení. Závěrečné nepovedené záběry můžou někomu přijít vtipné, ale vtipné to nebylo. Spíš to byla ostuda, že takhle trapný film ti herci tak prožívali. Ke stažení zde: http://www.ulozto.cz/3442175/raptor-island-ii.avi ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Trvalo mi tři a půl roku, než jsem se odhodlal podívat se na pokračování spektáklu Raptor Island: Ještěři útočí. Sledovat tuhle veletupost je jako nechat si zaživa vyžírat vnitřnosti nějakým druhohorním karnivorem. Banda hovad chodí po jakémsi alžbětinském Kamelotu, mluví s přerostlými kudlankami, střílí do vzduchu jako východní Němci za druhé světové (přičemž je neustále jebána za to, že střeliva je nedostatek) a občas někdo z nich natáhne brka, když si ho podá vyblitý digitální raptor nebo jeho chabě rozpohybovaný model. Tenhle film je blbý tak moc, že k němu snad ve volném čase vyrobím české titulky. (853., 24. XI. 2013) ()

Pecival odpad!

všechny recenze uživatele

Ač to může znít neuvěřitelně, triky jsou ještě o řád horší než v jedničce. Také AI raptorů ještě znatelně klesla, takže už se rovná ultimátní blbosti. Většinou jenom stojí a řvou. A to nejhorší je jejich pohyb, jsou totiž pomalí jako důchodce na přechodu. Další perlou je mateřská loď, která vypadá jak z 20 let staré videohry. Jinak je to taková variace na vetřelce II, bohužel kdykoliv není na scéně nějaký raptor je to naprosté zlo. Doufal jsem, že slečná s jménem Vanessa Angel je bývalá pornohvězda, ale ani to se nepotvrdilo. Pár komických situací se najde (zvlášt ve spojení s raptory), ale jinak je to opravdové utrpení. Z hlediska objektivní kvality asi největší odpad co jsem měl možnost kdy vidět. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama