Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Clive, Nick a Jonesy zakládají kapelu a s pomocí producenta Burta doufají v oživení dávno vyhaslých kariér. Jako mecenáška jim v tom má pomoci zámožná vdova s mimořádně vyvinutým sexuálním apetitem. Cliveova manželka Eva zase zkouší resuscitovat hereckou dráhu bývalé královny béčkových hororů. Nabízené role matek jí však příliš připomínají ubíhající léta i vlastní bezdětnost (která se změní po nečekaném příchodu údajné manželovy nemanželské ratolesti). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Sugar Town sice není ten druh filmu který obvykle sjíždím, tedy nekonají se žádní upíři, zombie, zmutovaní kanibalové, vyhřezlé vnitřnosti a podobné roztomilosti, ale rozhodně to není ani žádný nudný střední proud. Námět sice nepříliš originální - propletenec osudů několika svérázných postav (v tomhle případě z periferie světa showbizu), ale ony postavy jsou většinou tak sympatické a vzbuzují tak příjemné culení v xichtě, že na konci člověk lituje, že stopáž není aspoň o půl hoďky delší. Z prvního zhlédnutí před x lety mi v paměti utkvěl jen skvělý prcek Nirvan aka Nerv a pěkná Rosanna Arquette, takže jsem si tenhle kousek po dlouhé době rád oživil a v dobrém rozpoložení hážu i slabší čtvrtou hvězdu. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Lehounce ujetá jemně komediální psychosonda do fyzična několika elejských bytostí, neustále tápajících v hledání a naplňování svých postbohémských bytí. Skvělý příklad inteligentního a zároveň velmi zábavného nezávislého filmu >ze života< , s výborně napsaným scénářem a naprosto civilními hereckými výkony. Ku prospěchu filmu slouží též výborná hudební složka. Čtyři hvězdičky za film - a jednu navíc za ten pocit: S chutí bych chtěl žít v "Sugar Townu"... :-))) ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Sonda do života lidí motajících se kolem šoubyznisu v L.A.Příjemná a inteligentní komedie o tom,že před přibývajícími lety neutečeš a do jedné vody v řece dvakrát nevstoupíš. Skládačka lidských osudů,která kupodivu přes množství motivů velice dobře funguje. Sexuálně "nadržená" Beverly D´Angelo v roli milionářky je jednoduše okouzlující.Snímek se svou estetikou zřetelně odlišuje od běžné produkce velkých amerických studií.Celkový dojem 85%. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Tak takové filmy můžu. Lidi, kteří v nich vystupují, jsou na jedné straně dost bizarní, aby to zaujalo, ale zároveň i všední, aby mohli být povědomí a dalo se s nimi sympatizovat. Rockovou kapelou snažící se vzkřísit zašlou slávu počínaje, přes praštěnou animátorku, která si hledá chlapy, no.....úplně blbě, až po sponzorku (Beverly D'Angelo je v této roli i přes svou škatulku submisivních blondýnek jak ryba ve vodě), která dá, když někdo jiný taky "dá". Všichni jsou laskaví i sobečtí, smutní i veselí, moudří i přiblblí.......prostě, jako každý. ()

bogomira 

všechny recenze uživatele

Lepší místa, slabší místa, výborný postavy, nudný postavy, takovej lehce nadprůměrnej nezávislák. Mě trochu vadilo, že rockeři nevypadaj jako rockeři a kdo by se taky divil, Duran Duran, Power Station a Spandau Ballet, odkud ti tři neherci pocházejí, byli popíci a k rocku měli tak daleko jako Eva a Vašek. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama