Reklama

Reklama

Stíny temnoty

  • USA Gallowwalkers
Trailer 1

Obsahy(1)

Zabiják Aman (Wesley Snipes) nenechá naživu nikoho, kdo se mu jen přiblíží do cesty. V jeho světě se však oběti po smrti vrací, a tak musí Aman po čase čelit útoku gangu, který před časem zničil. Vítejte ve světě Gallowwalker, kde odplata žije věčně. (ssfan)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (84)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Wesleyho pustili z vězení a tak pustili na světlo světa nejen hlavního představitele, ale i samotný film.Dlouho sem neviděl nic tak strašně nudného, ichtilního a odbytého.Scénář psal borec, co každý ráno sjede půl kila hašiše, protože scénář týhle kokotiny je úplně stejně zaseklej.Z rozpočtu 17 milionů dolarů padlo 10 pro Wesleyho, 5 na děvky, 1 na kokain a poslední si rozdělil štáb a koupila se v bazáči technika.Nulová výprava, absolutní absence dramaturgické práce, nulová tendence režiséra vést herce k něčemu, co by se dalo nazývat byť jen sebemenším náznakem herectví.Snipes dopadl úplně stejně jako Willis.Hlášky, charisma, mimika... to vše je pryč a nahradil to jeden drsný výraz, huba plná namachrovaných hlášek a do sebe zahleděné tlachání hoven.Když herci mluví, máte pocit, že si ty repliky psali sami 5 minut před natáčením dané scény.Snipes se za film nepohne ani jednou rychle, lokace jsou dvě starý kůlny a poušť, kostýmy zoufalé, herci příšerní.Dlouho sem neviděl nic tak strašně nudného, připomělo mi to druhý díl Vrány (tou neuvěřitelnou absencí byť jen sebemenšího náznaku nějakého talentu).Naprostá diletantská sračka, natočená bez ducha, smyslu a sebemenšího citu nebo snad lásky k filmu.1* dávám pro Wesleyho, že mi ho je tak moc líto, za vytrženou páteř a za tu kozatou prcinu.Třemi slovy: nudná, kolosální píčovina.15% ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Goth v snahe o gotický western, kde všetci by radšej mali ostať po smrti. Černoch pobehujúci po prašnej ceste nakoniec zbelie ako sa vybieli aj priestor v mozgu, aby ste si to zapamätali. A to buď, už si nepozriem, alebo nechcem o tom vedieť. Bez osudovosti, bez záujmu o zúčastnených, slabé tempo a mizerná práca. (videné 25.1.2019, FIlmplus archív) ()

Reklama

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Na dnešnú dobu, strašne zastaralá nudná sračka (neospravedlnim Wesleyho kriminál-a natočenie už v roku 2010!). GalloWWalkers sa bere až tak vážne, že v dramatických chvíľach paroduje sám seba. Tento film nemá šancu zrobiť ani tu najmenšiu dieru do sveta a verím, že si za pár mesiacov ani nespomeniem, čo je henten film zač .Intro navnadí na zaujimavý podpriemer, ale to ja asi všetko o čo sa tvorci snažili. Pri scéne, kde na Riley Smith strieľajú štyria muži s metra a nevedeli ho trafiť, musí brať film vážne i ten najväčší optimista.Sečteno podrženo: zlá kopirácia všetkého možného. Viacej nikdy! ()

Testament odpad!

všechny recenze uživatele

Gallowalkers z trailerů vypadal celkem na tvorbu Snipese netradičně, ale ve výsledku je to nudný příběh, co se táhne jako smr...ad. Western se zombíkama, Ok, to může být švanda, ale celé se to bere vážně a vypadá to úplně směšně. Co ty protivníci hlavního hrdiny, co to mělo jako bejt?? Chlap s kastrolem na hlavě, z něho koukají bodáky - něco jako Pinhead? Hlavní záporák je úplně směšnej, to není ani herec z kategorie "céééé". Ono už stačila ta dementně natočená scéna znásilnění - a bylo jasné, že Goth je totální loser režisér. Celkově to smrdí korunou. Pár lidí běhá po poušti, vypadá to lacině a přitom to mělo rozpočet 17 mega? Jako za co, proboha? Jediné, co mě zaujalo byly občasné, krvavé - eR-kové záběry, ale to je tak všechno. Asi popřemýšlím nad přehodnocením nějakých svých "odpadů", co jsem zde udělil. Občas jsem si vzpomenul i na Bloodrayne, ale i Uwe Boll měl tak 100x navrch...Pryč s tím, je to břečka. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Rádoby Tarantino, respektive snaha se mu alespoň přiblížit je cítit na sto honů. Od comebacku Snipese jsem očekával víc, no co už budu si muset počkat na Expendables 3. Film nedává sebemenší smysl a dlouhé westernové záběry ala Tenkrát na západě dokáží u tohoto typu filmu vyloženě znechutit. Navíc se nechci do nikoho narážet ale černý dredatý badd ass s bílým vousem je u na moderní hrdiny trochu moc, ve westernove stylizaci je to něco naprosto otřesného. Jinak z filmu bych vystříhal tak 45 minut děje a udělal z toho nějakou epizodu seriálu, pak by to v současné podobě bylo rozhodně snesitelnější. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (5)

  • Film vznikl už v roce 2010, však kvůli uvěznění hlavního představitele Wesleyho Snipese za daňové úniky se premiéra odložila do doby, kdy bude Snipes opět na svodobě. (korbitch22)
  • Natáčení probíhalo v Namibii. (Terva)

Reklama

Reklama