Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šarmantní podvodník Viktor neztrácí po propuštění z vězení čas a hned se pustí do nových podvodů. Nejprve prodá dům své milenky Heleny, aby získal peníze na věno své dcery Katrin, a pak se pokusí prodat jachtu, která mu pochopitelně nepatří. Pak ale dojde v jeho životě k osudovému zlomu - setkává se se svou kurátorkou Charlottou. Z lásky k ní začne dokonce uvažovat o tom, že by přestal spolupracovat se svým komplicem Kamilem a napravil se, jenže v rozhodující okamžik ho svým nečekaným návrhem zaskočí sama Charlotta... Kriminální komedii Philippa de Broky vévodí okouzlující Jean-Paul Belmondo v roli rozpačitého zamilovaného podvodníka. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (168)

DaveSmith 

všechny recenze uživatele

Tohle je asi opravdu film, kterej Belmondovi sedl jak zadel na hrnec. Neskutečná energie, kterou do natáčení vložil je znát každou minutou a já se bavil opravdu od začátku až do konce. Typicky francouzská komedie, která po vetšinu času připomíná Camolettiho divadelní hry, s celkově příjemným obsazením, úžasným Belmondem a výborným drajvem. Pozitiva jenoznačně přavyšujou těch několik málo nedostatku a nejde hodnotit jinak než poctivou a téměř pětkovou čtyřkou. ()

Květula 

všechny recenze uživatele

I ve čtyřiceti má Belmondo jiskřivé oči dvanáctiletého rošťáka. I zabalený v prostěradle nebo převlečený za děvku strčí se svou elegancí do kapsy všechny gentlemany v obleku. Tomuhle člověku uvěříte opravdu cokoli a navíc je to jeden z mála herců, který dokáže rozesmát a zahřát u srdce jen tím, že se sám směje. Chcete-li na chvíli zapomenout na všechny problémy a ještě se dobře pobavit, asi neexistuje lepší film než Nenapravitelný. ()

Reklama

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Ďábelský kolotoč Viktorových podvodů, improvizací, prodejů a lstí zatočí zaručeně s každým! Dokud Viktor nenarazí na krásnou psycholožku, která zdědila po své mamince zásadu, že v rodině se žena stará o peníze:) Bezvadné Belmondovo převleky, krásná Genevieve Bujold a skvělí komplici s pojízdným domkem a kupou dětí. Klasika. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná komedie, kde Bébel skáče z jedné taškařice do druhé a předvádí své živelné herectví v plné kráse. Rozhodně zábavné, nicméně jsem byl nakonec rád za jemné spoutání romantickým leitmotivem, který celé té groteskní roztříštěnosti přece jen dal jakýsi řád i směr. Paradoxně nejvtipnější scénou v one man show páně Bébela byla ta bez něj s nechtěným kufříkem plným peněz. Zábava přesně za čtyři miliony franků. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Zábavná a hravě ztřeštěná komedie o nenapravitelném podvodníkovi a šarmantním svůdci žen. Victor Vauthier (dobrý Jean-Paul Belmondo) je energický podvodník, s neuvěřitelnou vyřídilkou, přirozeným šarmem a bezpočtem nápadů, kdy jeho elegantní drzost dostává dostatek prostoru. Ženský půvab dodala postava kurátorky Victora, Marie-Charlotte Pontalec (půvabná Geneviève Bujold), jejíž zdánlivá naivnost se proměňuje ve velkou vypočítavost v touze po bezstarostném životě. Victorovi parťáci v dobrém i zlém je dramatický Camille (dobrý Julien Guiomar) a prostý dobrák Raoul (Charles Gérard), jimž se podaří extra vyvedený kousek. Další zajímavé postavy: bezradný policejní prefekt (Daniel Ceccaldi), Victorova urozená milenka Hélena (Capucine), operní pěvkyně Tatiana Negulesco (Andrea Ferréol), a bezprostřední rodiče Marie-Charlotty (Albert Simono a Anna Gaylor). Příjemná a svížná zábava, vtipně drzá loupež, užívání si života po všech stránkách, plnění si snu o nicnedělání. Skvělá zábava. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Postava, kterou ve dvou po sobě jdoucích sekvencích hraje Élizabeth Teissier – jejíž kariéra astroložky se stala veřejně známou od roku 1975 – se jmenuje Sibylla, což bylo ve starověku označení pro prorokyně nebo věštkyně, které pronášely věštby, a tedy i pro ženy, které předpovídaly. (classic)
  • V závěrečných scénách u bazénu jde vidět, že rozmluva Camille (Julien Guiomar) s Victorem (Jean-Paul Belmondo) je sestříhaná. V jedné scéně sedí ve stínu a bez občerstvení, ve druhé na slunci s občerstvením. Tomu odpovídá i Viktorův župan. Obojí se však odehrává ve stejný moment, protože Charlottin otec odchází na golf. (fifas2)

Související novinky

Zemřel herec Charles Gérard

Zemřel herec Charles Gérard

20.09.2019

Ve věku 92 let zemřel francouzský herec Charles Gérard. Gérard patřil mezi oblíbené spolupracovníky režiséra Claudea Leloucha (Dobrodružství je dobrodružství) a byl také blízkým přítelem herce Jean… (více)

Reklama

Reklama