Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šarmantní podvodník Viktor neztrácí po propuštění z vězení čas a hned se pustí do nových podvodů. Nejprve prodá dům své milenky Heleny, aby získal peníze na věno své dcery Katrin, a pak se pokusí prodat jachtu, která mu pochopitelně nepatří. Pak ale dojde v jeho životě k osudovému zlomu - setkává se se svou kurátorkou Charlottou. Z lásky k ní začne dokonce uvažovat o tom, že by přestal spolupracovat se svým komplicem Kamilem a napravil se, jenže v rozhodující okamžik ho svým nečekaným návrhem zaskočí sama Charlotta... Kriminální komedii Philippa de Broky vévodí okouzlující Jean-Paul Belmondo v roli rozpačitého zamilovaného podvodníka. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (168)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Majster prevlekov, podvodníkov a sukničkárov... Ničím nevyčnievajúca belmondovka, ktorej chýba ďalší rozmer, vyšší autorský zámer a inteligentný prvok, ktorý by dal tomu pitvoreniu na scéne nejaký zmysel. Polovica vtipov funguje a zvyšok je založený na neustálej repetícii, ktorá sa začne pomerne rýchlo zajedať. Šlo s tým urobiť niečo viac, než šialenú egomaniakálnu komédiu. 60% ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Na podvodníčka Belmonda platí len psychologička. Film je trochu ubehaný a aj s množstvom vtipov zostáva pre mňa priemerným, pretože som sa pri ňom často nudil. Prebrali ma len scény v reštaurácii, kde Belmondo nosí aj nenosí knírek, pretože nestíha sledovať, či nosil knírek vždy alebo nikdy nenosil knírek. ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Nenapraviteľný mal šancu pobaviť divákov, ktorí nekriticky obdivujú Belmonda. Ja medzi nich nepatrím, aj keď v Belmondovej bohatej filmografii viem nájsť množstvo nadpriemerných až mimoriadnych filmov. Ale ani taký populárny herec nedokáže sám utiahnuť film, do ktorého scenárista vložil viac bláznivých, než vtipných situácií. A tak som namiesto smiechu a zábavy pri jeho sledovaní mal skôr pocit trápnosti a nudy. Je mi to trochu ľúto, ale viac ako dve hviezdičky nemôžem dať. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Naprosto střelená a ulítaná crazy komedie. JPB se od chvíle, kdy vystoupí z brány vězení, prakticky nezastaví. Lapí do svých osidel krásnou mladou dámu a od té doby jeho kolotoč podvůdků, výmyslů a nápadů neutuchá. Tohle je přesně to, co mám na francouzském filmu tak rád. Nechybí komediálně-kriminální zápletka a v zásadě překvapivý a zajímavý závěr. Jo a ještě něco: dávejte si pozor na ženský, který vypadájí, jako kdyby neuměly do pěti napočítat!!! ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

S Belmondovými filmy je to jako na houpačce, co se týče mých vztahů k nim. A Nenapravitelný se nakonec řadí k těm, které se mi líbí spíše méně, než více, a ke kterým se už nejspíš v budoucnu nevrátím. Jistě, Bébel tady řádí jako ďábel, má k ruce výtečné herecké obsazení, zručnou režii, pár mimořádně dobrých fórů a super exteriéry, takže mě to od začátku do konce bavilo a byla radost ten film sledovat, jen je jaksi rutinní a neobsahuje příliš věcí, díky kterým si ho budu i po delší době pamatovat. Ale rozhodně neurazí, naopak. 75%. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Dlouholetí přátelé Belmondo a de Broca se při tomto natáčení natolik rozkmotřili, že se spolu nebavili celých pět let. (Locksley)
  • Ve scéně, kdy se srazí auta, stojí na rohu asi dvacítka čumilů, a to ještě před srážkou a dívají se ve směru karambolu. Pravděpodobnější by bylo, že se seběhnou, takto je zřejmé, že jsou inscenovaní, ale špatně. (sator)
  • Ukradený triptych údajně pochází od umělce El Greca. Ten ve filmu se mu však ani zdánlivě nepodobá. U malíře je uváděn jediný triptych, a to „Modenský triptych“ z roku 1568. (sator)

Související novinky

Zemřel herec Charles Gérard

Zemřel herec Charles Gérard

20.09.2019

Ve věku 92 let zemřel francouzský herec Charles Gérard. Gérard patřil mezi oblíbené spolupracovníky režiséra Claudea Leloucha (Dobrodružství je dobrodružství) a byl také blízkým přítelem herce Jean… (více)

Reklama

Reklama