Reklama

Reklama

Spoutaný žár

  • Filipíny Caged Heat II: Stripped of Freedom (více)

Obsahy(1)

Král Lim je diktátorský vládca krajiny, ktorá je na pokraji revolúcie. CIA urobí falošný atentát, aby ho s dcérou (princeznou Margou) dostala bezpečne do USA. Ale jeho dcéra je chytená pri prestrelke a poslaná na ostrov Rock, do drsnej ženskej väznice. Agentka Amanda se dopustí menšieho zločinu, aby sa infiltrovala do väzenia a záchranila princeznú Margu. (kekesko)

(více)

Recenze (2)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Slunné Filipíny, pěkné herečky (opravdu parádní atraktivní Jewel Sheperd), decentní nahota, docela hezké osobní souboje, dobří záporáci (černoška, slizký šéf Vic Diaz), slušné spiknutí, standardní mučeníčko (zavěšení za vlasy, bičování, zneužívání atd), neútěk-útěk, to vše naprosto ideální. Inspirace "Big Bird Cage" v některých scénách očividná. Dále jak píše choze tenhle film mě rovněž bavil, na svého staršího amerického předchůdce ale v žádném případě neměl ('70 holt byly '70 i co se týče Filipínského WIP) ale bylo se stále, především díky dobré béčkové akci na co koukat. Jen 72.minut a film obsahoval skoro všechny prvky sleazy co by měl klasický, tady v tomto případě už pozdní WIP film mít. Za kamerou stál Cirio H. Santiago, zkušený filipínský béčkový exploitation režisér, který s tímto žánrem už nějaké ty zkušenosti měl, a stále se lepšil, takže o nudě nemohla být řeč. Film má opravdu dost dobrých momentů, které zde fungují, žárovým fandům doporučeno. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době WIP film, u kterého jsem - narozdíl třeba od slavnějšího a béčkovými hvězdami osázeného CHAINED HEAT - mohl po celou dobu nechat dálkový ovladač ležet. Důvody jsou dva - odsýpá to a je na co koukat. Respektive na koho - impozantní rusovláska a bývalá striptérka Jewel Shepard jako agentka CIA Amanda je totiž s tím svým suverénním šlapkovským úsměvem kurevsky sexy a je skutečným klenotem filmu. Jinak tu najdete všechny rekvizity a klišé správného WIP - smradlavou věznici v nějaké exotické nedemokratické díře (Filipíny jsou ideální), jejího slizkého šéfa (ten tady je obzvlášť zábavný), drsné kápo vězeňského gangu (nejlepší je černoška zatápějící bílé hrdince), dostatek nahoty (všechny 4 hlavní postavy předvedou své přednosti), scénu ve sprše, nějaké to znásilněníčko, bičování, nepovedený pokus o útěk, povedený pokus o útěk... ()

Reklama

Reklama