Reklama

Reklama

Holá pěst

(neoficiální název)
Trailer

Obsahy(1)

Američanka Susanne Carter cestuje na Filipíny, aby našla svoju sestru Bonnie, ktorá tu zmizla. Tá mala v úmysle napísať správu o miestnom drogovom karteli. Susanne dokáže očariť, dokáže zviesť, ale nesmiete ju podceniť. A že ju ani miestny gang nemôže brať na ľahkú váhu, o tom ho presvedčí jej čierny opasok v karate. (beso74)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

WoW. Perfektná, miestami až dych berúca priamočiara grindhouse mlátička, ktorá spolu s vykradnutou hudbou zo zlepenca zvaného SHOGUN ASSASIN až orgazmicky valí jednu ikonickú scénu za druhou. Kontrastná filmová špinavosť prekypujúca celým radom nezabudnuteľných momentov sa bez zbytočnej čo i len minúty rozhodla spláchnuť iné kung-fu omáčky do kanalizácie o poschodie nižšie. Nezabudnuteľný zážitok! ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Tak tady bohuzel s kolegou Karlosem nemuzu souhlasit. Zvlastni artove zpracovani a jakasi syrovost delala z TNT zajimavou a koukatelnou vec. Tady byla bohuzel veskera pridana hodnota rozpliznuta do bezne lacinejsi osmdesatkove produkce, a film nema prilis co nabidnout. Prestoze ano, pribeh je hodne podobny, ne-li primo stejny. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Remake TNT Jackson, ktorý zaujme najmä trashovým synťákovým motívom, vtipnou variáciou na nahé kung fu z TNT Jackson a prekvapivo dosť dobrou erotickou scénou. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nudny a dost plany film o tom, ako krutohusta kataristka ide do akejsi prdele /tusim Filipiny, ci co to bolo/ najst stratenu sestru. nebavia ma tieto kataristicke suboje, kde sa bije zenska s chlapom : 50 % ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Taková předělávka blaxploitationu "T.N.T. Jackson", ale v mnohem lepším-vylepšenějším provedení. Film má velmi dobrý spád, je přímočařejší, akčnější i zábavnější a samozřejmě že i násilnější. Choreografie bojových scén na béčko není vůbec špatná, zabijácké synt/funky hudební score lahůdkové. V hlavní roli horká blondýnka-specialistka na bojové umění (Jilian Kesner), která tu mlátí své soupeře hlava-nehlava - v jedné scéně v zápalu boje a boje o svůj život se dvěma šmejdama, naše hlavní hrdinka ztrácí postupně všechny kousky svého oblečení, až zůstane jen v kalhotkách, ano, na řadu přichází ona památná žhavá scéna se srpem, ale těch památnějších scén tu bylo víc, například parádní svlékací scéna (kdy si dva milenci odřezávají kusy svého oblečení za pomoci nožů) a následný sex, hezká scéna kde se velmi pěkným způsobem mísí sex a násilí. V přijatelné stopáži, se vám nabízí vzrušující a velmi zábavný film, jeden z nejlepších ženských akčních filmů a malých klenotů! Pokud navíc rádi "martial arts" filmy, tento kousek pokud na něj narazíte vám mohu jen doporučit. To lepší ze Santiagovi bohaté filmografie. ()

Reklama

Reklama