Reklama

Reklama

Amazonka v plamenech

  • USA Fire on the Amazon (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dobrodružný film v hlavnej úlohe so Sandrou Bullockovou sa odohráva v bolívijskej zátoke Amazonky, kde pôvodné obyvateľstvo bojuje so snahou dobytkárskej spoločnosti zlikvidovať dažďové pralesy a premeniť ich na ranče. Na čelo protestného hnutia sa postaví zástupca kaučukovníkov, no je zavraždený. Do divokej prírody prichádza investigatívny žurnalista a snaží sa odhaliť vrahov a ničiteľov prírody za asistencie pôvabnej priateľky zavraždeného. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

mira007 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock vyšetřuje s novinářem vraždu aktivisty za práva Indiánů a Amazonky, ale život jim komplikuje zkorumpovaná policie, těžaři a vypalovači pralesa. Celkem miliónový námět, který se dal přetavit ve skvělé dobrodružné drama v atraktivních přírodních kulisách s ekologickým poselstvím, ale tohle je prostě strašně hloupé béčko, vedle kterého akčňáky Stevena Seagala vypadají jako intelektuální záležitost. Sandra Bullock měla ve stejném roce svůj průlomový film Demolition man a ( o rok později Nebezpečná rychlost ) což kdyby přišlo o půl roku dřív, tak by roli v tomto levném stupidním filmu určitě nepřijala nejen kvůli kvalitě, ale asi by se nesnížila k tak hodně odvážné sexscéně ( to je fakt asi jediná věc, kvůli které tenhle film bude někdo v budoucnu vyhledávat ), protože od té doby nikdy nehrála odhalená ( a přesto je její kariéra impozantní ). ()

Reklama

whack 

všechny recenze uživatele

Béčková dráma, ktorá približuje ekologické zločiny a korupciu na území plieneného bolívijského Amazonského pralesa. Príbeh vlastne začína tam, kde končí film The Burning Season - zavraždením známeho aktivistu menom Chico Mendes. Tiež sa mi páčil ten indián, ktorý vyslovil pár rozumných viet o pokrytectve pacifistických ochranárov s tou ich pasívnou rezistenciou. ()

tron odpad!

všechny recenze uživatele

Prequel k Aljaške v plameňoch. Nefalšovaný odpad a veľmi nemilá ekologická agitka z produkcie Rogera Cormana. Nevydarená a nudná snímka sa vyznačuje akurát tak horúcou erotickou scénou medzi Sandrou Bullock a Craigom Shefferom (miestami vyzerajúcou skôr ako ligh porno, fakt). ()

woody 

všechny recenze uživatele

Jediný zajímavý na tomhle filmu... :-)))Ale vážně, viděl jsem to jen proto že jsem to považoval za segalovku a až poté jsem zjistil že Seagal chránil Aljašku.jde o neskutečnou ptákovinu, beze smyslu a nic ty herce neomlouvá.Každý se tomu filmu vyvarujte protože by jste ztratili víc jak hodinku života, kterou můžete strávit uplně jinak... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen už v roce 1990, premiéry se však dočkal až o 3 roky později. (sir-dave)
  • Film se natáčel v Iquitosu v Peru. (rafix)

Reklama

Reklama