Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Birdee Pruittové (Sandra Bullock) se rozpadne manželství. Opouští Chicago a odjíždí do svého domovského městečka v Texasu, kde byla kdysi velmi oblíbená, a kde teď žije její matka. Bere s sebou svou osmiletou dceru. Obě se snaží s humorem vyrovnat s novým prostředím a vyřešit nečekané situace. Nikoho nepřekvapí, že romantické setkání s bývalým spolužákem na Birdee zrovna čeká... (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (74)

Grifindoor 

všechny recenze uživatele

Přeslazenej doják, až se mi chtělo jít u konce srát. Takle to v životě nechodí ani náhodou. Žádnej hodnej kovbojík a domácí kutil by nepřišel, ve skutečnosti by se Birdie kurvila za prachy a pak by si narazila spiťara, co by jí od rána do večera BIL jak žito. A měla by svýho BILA:-) Tenhle film je dobrej pouze na shlédnutí s romanticky založenou buchtou, která vám pak na 90% povolí vjezd do kisny:-) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Život nám s oblibou nachystává různé překážky a každý z nás se s nimi popere po svém. Někdy nás ale tvrdě srazí na kolena, aby nám ukázal, kam se máme vydat a kde hledat skutečné štěstí. Dozvědět se krutou pravdu v přímém televizním přenosu by asi nechtěl nikdo z nás. Ano, i takové překvápko bylo přichystáno pro Sandru Bullock. Pak se naše nejlepší kamarádky stanou našimi nepřáteli. Všechno zlé je pro něco dobré, třeba pro lásku. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Romantika mě minula bez povšimnutí, chladná a odměřená. Drama projevilo alespoň náznak zájmu, když přišlo, úkosem na mě pohlédlo, vztáhlo ruku a zlehka se mě dotklo. Ale o nic dalšího se nepokusilo a jeho prsty nezanechaly žádný otisk - nic, nač bych mohla vzpomínat, o čem bych mohla přemýšlet, čeho bych měla litovat nebo co bych si měla přát. Nic, čemu bych mohla VĚŘIT. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Film mě, navzdory skvělé Sandře Bullock, hodně zklamal. Především nechápu to množství zbytečných "muzikálových" vycpávek, které jen zdržují děj a trhají soustředění na film. Možná, že se Sandra chtěla předvést, jak dobře tančí, potom ale nevím, proč při tanci z ničeho nic a bez jakéhokoli logického důvodu dostává záchvaty smíchu, které absolutně nemají logiku, ale takových nelogických míst je v ději víc. Když to shrnu, byla to nuda, navzdory jinak výbornému herectví SB. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Zcela přesně rozumím jejím pocitům v téhle roli, akorát dozvědět se to před celým národem ve státní televizi, to pak nabírá úplně jiný rozměr ... Jinak typická, romantická slaďárna a já se v posledních pár měsících sladkému snažím vyhýbat co to jde. Nevím proč, ale v těchto dnech dostávám na takové filmy častější doporučení a to nepočítám ty nechutně sladké a vynikající darované čokošky, kterými mám v práci přecpaný šuplík ... to bude asi nějaké znamení ;-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama