Reklama

Reklama

Loch-ness teror

(TV film)
  • Česko Lochnesský teror (více)

Tajemná nestvůra žijící v hlubinách jezera Loch Ness je přinucena vylézt na břeh. V nedalekém městečku nastane chaos a strach, před ničivým netvorem, který, jak se ukáže, brání své mláďata. (LIVINGDEAD)

Recenze (40)

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Nechci se s tebou zase hádat, chci koupit repelent.“ Zde sužuje americký buranov legendární skotský plaz. Tvůrci se originálně vypořádali s geografickou nelogičností a rozvíjejí klasický monster horor. Nestvůr je sice hodně, ale většinu času strávíme s roztomilými mláďaty, která trápí nepříjemné týnejdžry, takže jsem byl nucen fandit plazům. Romantická linie je příšerná a odvádí nás od akce. Akční scény jsou plny céčkových klišé, převažují záběry na sonar a blikající červenou tečku. Škoda, že scénář se bál trochu přitlačit na pilu, moc hlášek v něm není a chtělo by to rozhodně víc. Velmi mě potěšil generál Hamond, kterému to s puškou sekne a je to pořád kabrňák. Celkově vzato ale převažovala nuda a na některé žraločí filmy to vážně nemá. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Hodne špatný film,takmer odpad.Ak nie pekné jazero a okolie,tak odpad.Nezaujímavý herci,jeden sa dokonca hral na veľkého drsňáka,asi si myslel že je Clint Eastwood.Mám rád filmy o všelijakých monštrách,ale toto nie.Príbeh o plesiosaurusovi by mohol byť celkom zaujímavý,ale musel by ho robiť niekto iný,napr.Spielberg.Keby to bola stará klasika o monštrách z 50.rokov,tak samozrejme by som to ináč brál a aj ináč hodnotil. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Hororový snímek pohrávající si snad z nejznámější legendou, jaká existuje. Lochnesská příšera nenechávala spát mnohé vědce, a tak utrácela miliony za výzkumy, ale vždy zbytečně. Nikdy nic nenašli. A přesto bylo několik lidí, kteří ji viděli. Nízkorozpočtový snímek se sice netváří jako veledílo, ale v jistém smyslu upoutat dokáže. Triky jsou sice viditelně nekvalitní, ale vyobrazení a animace oné Lochnesky není zase nijak špatné. Napětí tu je, takže příběh dokáže zaujmout. Jen tomu všemu, jak už to tak u takových filmů bývá, kazí celkový dojem občasné zcela nelogické chování některých postav. Škoda, tentokrát to mohlo mít nějakou úroveň. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dal som si tú námahu, že som sa snažil vygoogliť nejaké informácie o režisérovi Paulovi Zillerovi. No nič moc som sa nedozvedel. Zistil som akurát to, že je to Kanaďan a podľa fotky priemerný nevýrazný beloch. Inak o ňom neviem nič, okrem toho, že točí totálne brakové filmy s nízkym rozpočtom, primitívnymi digitálnymi trikmi, mizernými hercami a stupidnými scénarmi. Presne v tomto jeho jedinečnom lacnom štýle sa nesie aj snímok "Loch Ness - Beštia z hlbín". Ziller čo si ty za magora, keď stále vytrvalo točíš samé takéto sračky? * ()

Mr.Hlodavec 

všechny recenze uživatele

Ano, začátek se i přes všudypřítomnou Nessie trochu vleče, postavy nejsou moc zajímavé a hlášek tu také není moc, ale za baliče se světlicemi, ty litry krve, plešounův kaskadérský kousek, za to roztomilé ťapkání mláďátek, za ty vibrační zbraně, za ostřelování loutek, uhlí a víceméně za celé megafinále prostě nemůžu jinak. Kvůli těmto pár perlám přežít tu vláčnou první hodinu rozhodně stojí. "Ty sám jsi nerost!" ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama