Reklama

Reklama

Ohnivé nebe

(TV film)
  • Česko Solární bouře (více)

Obsahy(1)

Výzkumníci na Zemi zaměří silné koronární záření (CME), které bylo odraženo od Slunce a míří přímo na zemský povrch. Teploty závratně stoupají, obloha, zdá se hoří a budoucnost lidského pokolení je ve hvězdách. Vědci musí vyslat obranný ledový kryt, aby zabránili CME. Podaří se zásah nebo je Země ztracena? (oficiální text distributora)

Recenze (39)

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Proč všechny ty katastrofické filmy si jsou tak podobné? Nízký rozpočet, béčkoví herci, ohromná katastrofa a vždy dobrý konec... Nejhorší na těchto potenciálně nemožných fantasmagoriích je, že nejsou zase tak nemožné. Osobně si myslím, že právě vesmírná hrozba ekologická katastrofa, nebo zásah člověka (nukleární útok, apod.) jsou nejpravděpodobnější verzí konce světa a bohužel nemusí být šťastný, tak jako ve filmech. Naštěstí nikdo, ani Májové, nemohou vědět kdy to bude. 35% ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jasné je to céčkárna a efekty znázorňující katastrofu jsou katastrofální a tak max k smíchu ale určitě ne k tomu, aby byl divák napnutej jak to dopadne. Každopádně od céčkového filmu jsem áčkové efekty ani nečekal takže jsem se jen tiše smál co to tam je za "výbuchy" a soustředil se na zbytek. Film mi rychle utekl, docela mě i zaujal námět i když teda to hašení na konci to byl zase nápad až jsem podezíral scénáristu, že si dal veselou cigaretku :-) Dacascose mám v oblibě takže to o jednu hvězdu vytáhnul a film samotnej u mě měl dvě no a dva plus jedna rovná se tři. Vida také mi to pálí kdyby se na nás hnala katastrofa může se mnou lidstvo počítat. ()

Reklama

sisimiut 

všechny recenze uživatele

klasický béčkový film s již tolikrát omílaným dějem,kde nedokázali zpracovat ani efekty ani děj. Tento odpad by dokázal s dostatkem prostředků zpracovat úplně každý. Není tu vlastně vůbec nic originálního, film vás vůbec nijak neobohatí a vše skončí ,jak už to tak bývá naprostým vítězstvím dobra nad zlem. Opravdu nechápu,jak to mohla Nova dávat jako hlavní televizní program dne,když Spielbergovo Bratrstvo neohrožených strká až kamsi po půlnoci :( ()

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Tak, jako v každém zdařilém katastrofickém filmu, i zde je základním pravidlem to, že veškeré fyzikální zákony přestávají, jakoby zázrakem, platit. Proto je bezpodmínečně nutné, abyste při sledování podobných filmů, přepnuli váš mozek do polohy off. Po deaktivaci šedé kůry mozkové je možno se opravdu královsky pobavit a vychutnat si do sytosti všechny komediální scény, kterých jsou nízkonákladové filmy zpravidla plné. Ohnivé nebe je film plný rádoby napínavých scén a úžasných nesmyslů, ve kterém budete odměněni častým smíchem a dobrou zábavou. Společně s filmem Polární bouře vrchol tvorby Paula Zillera. Jasných 100 %. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Smrtiaci roj", "Boh mora", Ľadové zemetrasenie", "Duch búrky", "Začiatok konca: Zrážka s kométou", "Koniec ľudstva: Zrážka planét", "Beštia z hlbín", "Korene zla", "Mrazivé peklo", "Lochnesský teror", "Znamenie hada" a "Ohnivé nebo". Dvanásť filmov od kanadského režiséra Paula Zillera. Dvanásť otrasných diváckych zážitkov. Dvanásť nízkorozpočtových snímkov s hlúpym scénarom, mizernými hercami a primitívnymi digitálnymi trikmi. Zvládol som si pozreť dvanásť Zillerových brakov. Ale už dosť, stačilo, už mám tých jeho sračiek vyše hlavy. So super babrákom Zillerom už nadobro končím. * ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 31. ledna do 17. února 2005 v Hamiltonu a Torontu (Ontario, Kanada). (GASTON73)

Reklama

Reklama