Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezapomenutelná dvojka Lilo a Stitch se vrací v novém celovečerním pokračování filmu studia Disney - Lilo a Stitch 2. A opět se budou snažit udržet všechna rodinná pouta, i když se zdá, že někteří přátelé a příbuzní si jsou na míle vzdáleni. Stitch si žije na Havaji velmi dobře a klidně. Usilovně pomáhá Lilo, která se připravuje na velkou ostrovní soutěž v tanci Hula. Na stejnou soutěž, kterou před léty vyhrála její máma. Všechno jde jako po másle až do chvíle, kdy se u Stitche začnou objevovat nekontrolovatelné poruchy chování, které začnou převracet všechno naruby. Teď se musí Lilo, Nani a Jumba opravdu snažit, aby zachránili svého malého přítele. (HBO GO)

(více)

Recenze (32)

Herráček 

všechny recenze uživatele

Sice nejsem nějaký fajnšmekr, ale rozhodně mi nesedla představa Stitche jako hodného, roztomilého mazlíka... Navíc... U prvního dílu se objevovaly názory, že je to konečně animák i pro dospělé... Tady jsem podobný názor neviděl... A já na infantilitu nadával už u prvního kousku... O čem to tak může svědčit? ()

Zalost 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Disneyovky jdoucí rovnou na video. To nikdy nepůsobilo důvěru a druhý Lilo a Stitch bohužel potvrzuje proč. První díl byl elegantně a plynule naučený poučný film o rodině, takže i dospělá osoba se bez obav mohla dívat. Druhý díl je stále zábavný, i když méně než jednička, a stále obsahuje ty sympatické charaktery, ale ztrácí oproti jedničce právě ve scénáři, kde už je toho poučení pro děti zkrátka příliš a film už nepůsobí tak příjemně celistvě. Zábavný je Lilo a Stitch 2 pořád, o tom není sporu, ale šroubovaná snaha o poučení a city se filmem prolíná jako rušivý element až do prazvláštního finále, kde už scénáristi evidentně hodili flintu do žita. Škoda, protože v mnoha momentech vám i dvojka připomene, proč vlastně byl první díl tak skvělý. ()

Reklama

avril4234 

všechny recenze uživatele

Dvojka Lilo a Stitch ma zaujala ešte viac, než jednotka a stala sa mojím najobľúbenejším filmom. Skutočne veľmi precítený príbeh, i keď začiatok a hlavne scénka, keď je Kumu na návšteve u Lilo a Nani je dosť nudná a veľmi zúfalo sa snažiac byť vtipná. Ale od chvíle, keď začnú Stitchove záchvaty (tie pri večeri pri telke), začína to byť zaujímavé. Ja som sa do toho skutočne vžívala a strašne som so Stitchom súcitila. Film ma dojal až tak, že to ani neviem opísať. A to aj napriek tomu, že narozdiel od jednotky, ktorá bola celá zaujímavá, dvojka má už niekoľko nudných pasáží, napriek tomu, že je kratšia, čo je veľká škoda, lebo príbeh má naozaj prekrásny. A podľa mňa má originálnu myšlienku, i keď spracovanie už také originálne nieje, ale predsa ma záver (vyvrcholenie Stitchovej poruchy) prekvapil, pretože takéto chvíľky milujem. Je pravda, že jednotka je lepšia, hlavne, čo sa týka výkonu, humoru a hudby, ale dvojka má podľa mňa predsalen trochu hlbší, emočnejší príbeh, čo je dôvod, prečo ju mám radšej. A žáner "komédia" jej vôbec nesedí. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Zatímco na prvním dílu Lilo a Stitche si pošmákne i dospělák, dvojka je zacílená vyloženě na dětské publikum a pokud je vám omylem víc než dvanáct let, těžko vás tenhle snímek obohatí. Ďábelská holčička, příšerka z vesmíru a další porce citovýho vydírání ve velmi jednoduchém příběhu o stokrát rozředěné bramborové kaši zvané "Rodina základ státu". Po dějové stránce pak připomíná spíš epizodu televizního seriálu, než celovečerní film, takže dalo by se říct: ideální věc, kterou pustíte svým fakanům, a můžete si u toho s klidem vyžehlit nebo umejt okna. Bohužel... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý a už několikrát vyvařený čaj. Bez nápadu, bez legrace, zjevně jen za účelem ještě trochu podojit figurky známé z úspěšného prvního filmu. Neděje se nic, jen modrá příšerka z vesmíru se bojí, že v ní převáží zlo nad dobrem. Zní vám to školometsky? Taky, že je! Poselství o důležitosti rodiny do vás Disney bude vtloukat s jemností parního buldozeru. SHRNUTÍ: Kterak ziskuchtivé pokračování může divákovi zpětně znechutit i původní docela milý film. ()

Galerie (113)

Zajímavosti (3)

  • Tanec, který Mertle předvádí v soutěži, je ukázkou toho, jak se obchodníci snaží prodat nebo vydělat peníze na japonské kultuře a jak je to Havajanům nepříjemné. (LUKICKK)
  • Původně byl film plánován pro uvedení v kinech, ale kvůli neúspěchu Knihy džunglí 2 (2003) byl 30. srpna 2005 vydán na DVD a VHS, i když později Disney po úspěchu v prodeji filmu litoval svého rozhodnutí. (LUKICKK)
  • Na začátku filmu má Pleakley u snídaně na nohou tygří bačkory. (LUKICKK)

Reklama

Reklama