Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veronice je 18, má po maturitě a odmalička má pocit, že osud je proti ní. Aby nad osudem vyhrála, dělá "nečekané věci". Pod tlakem okolností odchází z Prahy. A vydává se hledat "dobré lidi". Hrdinka prochází situacemi, které se vyvíjejí proti její vůli mnohdy díky vlastním úvahám a rozhodnutím jejího věku, ale přesto je silnou a zajímavou osobností. Bezstarostná letní atmosféra kontrastuje s někdy drsnými situacemi, do kterých se Veronika dostává. A její cesta je plná setkání s nejrůznějšími lidmi. Od vymahače dluhů s vybraným slovníkem přes ekoteroristy, kteří chrání nepravý strom, po opilou nevěstu, kterou unesli a nechali v hospodě. Veronika projde svou cestu až na konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

sta odpad!

všechny recenze uživatele

to je neuvěřitelně špatnej film.. ale Agáta překvapivě nebyla zasse až tak špatná.. na rozdíl od scénáře (byl-li) a antirežie Kryštofa Hanzlíka.. možná za pár let bude blůrej s tímto filmem předmětem kultu a každý milovník "opravdu špatných filmů" bude slintat blahem, jak strašný Crash Road je. bohužel nežijeme v budoucnosti ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Crash Road je docela neuvěřitelným bizárem, který zasazením vypadá jako parodie na začátek 21. století. Účesy, staré telefony, slang. Kdyby se někdo pokusil natočit film z toho období, nedokázal by ho napodobit lépe. Taky je to dost inspirované coolovitostí té doby. Tarantino, Matrix, Besson! Bullet Time kopu do rozkroku sexuchtivého pervetního učitele. Je to rozděleno na kapitoly, které mají podobné názvy jako inspirativní příspěvky na Facebooku nebo MySpace. Veronika v podání expartnerky Jaromíra Soukupa Agáty Hanychové je vychytralou 2000s bad girl, která potkává random bizarní postavičky. Například babičku s pistolí, týpka s Downovým syndromem, nadržence s infarktem po Viagře, ekoaktivisty nebo gangsteři s nagelovanými blonďatými vlasy jako pophvězdy z devadesátých let. Film je naprostou definicí bincání odnikud nikam. Tohle je Estetika! Snové sekvence! Taneční scéna s prostitutkami uprostřed filmu! Crash Road je spirituálního cesta do surealistického světa přechodu devadesátek a 2010s. Film, kteří chce říct hodně, ale nemá co. Možná v době vzniku šlo o jeden z nejhorších filmů, dneska pro mě s budoucí vizí nostalgie, jde jen o zvláštní kapitolu české filmové historie. A neironicky jsou hůř natočené filmy. "Měl ho takhle malýho?" "No, tak ty ho znáš!" ()

Reklama

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Crash Road je pribeh,ktery si jiste sve divaky najde,ja vsak mezi patrit nebudu.Jedno sledovani jsem vsak podstoupil a rad se dival na pohlednou tvar hlavni hrdinky,skoda ze nebylo mozno vice videti.Na svuj vek se mi hrdinka zdala az presprilis inteligentni a vsemu rozumejici. Film je ochucen jejimi zivotnimi moudry,ktere bych ocekval spise od osoby daleko,daleko starsi. Ve filmu zaznelo nekolik pisnicek v anglictine,ktere do ceskeho filmu i v dnesni dobe jiz bezhranicniho sveta nepatri. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že to může být až tak špatné. Tohle nic o ničem nikdy nemělo vzniknout... Tady je všechno tak strašně špatné... Kamera, střihy, ty dialogy, proboha!!! Humor? Kde, sakra? Tady nebyla jediná scéna, kde by se dalo aspoň malinko pousmát... Tohle se ani nedalo dát celé v kuse, začínal jsem přetáčet a přeskakovat ve chvíli, kdy přišla banda strašných frajerských plešounů a babka vytáhla zbraň a nastoupila s tou káčou do tramvaje. Což je zhruba sedmá minuta. Teď už vím, jak moc špatný může být český film, když se ho chopí to největší režisérské poleno, co obsadí ty nejhorší herce z celého Česka. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tenhle film není žádný zázrak, ale jednou (opravdu jen jednou) se vidět dá. Agáta v roli rebelky se rozhodla jít naproti osudu. Její otčím se hned na začátku zabije ve směšně natočené scéně pádem ze střechy, její matka nesnesitelně chlastá a vodí si domů chlapy, jde po ní vymahač a odmaturuje, jen když si to rozdá se svým profesorem. A tak raději odejde z domova. Na své cestě střetne samé pochybné existence, z nichž většina ji chce jen do postele. A tak je na filmu nejnapínavější její rozhodování, komu nakonec dá, a jestli vůbec někomu dá. První krize filmu se dostaví s protestní scénou na záchranu letitého stromu, které se naše hrdinka hrdě zúčastní, a následně to dorazí taneční číslo s tančícími dálničními prostitutkami a policistou na benzínce. Žalostné jsou postsynchrony a nasvícení scén. Žasnout se dá nad obsahem bezedné tašky, kterou sebou Agáta tahá a po zjištění většího množství Mattonky, kterou do sebe neustále lije i bez pocitu žízně, se přestaneme divit, proč pořád musí běhat na toaletu. Scénář je vůbec hodně zvláštní a dramaturgicky je film naprosto nezvládnutý. Kryštof Hanzlík režíruje místy docela nevkusně a místy jsou některé scény povedené a trefně vystižené. Herci ve vedlejších rolích pronášejí divné repliky a filmem zní divná hudba. Světe div se, Hanychová a její přirozený herecký výkon je pak na filmu tím nejlepším. Její filozofování z pohledu mladé dívky je v jejím podání celkem uvěřitelné, a kdyby měla větší podporu ve scénáři a v režii, určitě by film nemusel skončit v záporných číslech. Jenže i přes její dobrý výkon prostě film nemá na víc. 40% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama