Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co všechno se může stát, když se dva kluci nudí? Třeba můžou vymyslet zbrusu nový extrémní sport. A nebude to žádná věda, stačí na velkou krabici přilepit skateboard, vlézt dovnitř a spustit se po silnici dolů z kopce. Přijde vám to ujeté? Tak to máte pravdu. Ale Ty a James, kteří boxboarding vymysleli, se tím náramně baví. Sérií více či méně úspěšných pokusů, z nichž jeden je dokonce dostane do televizních zpráv, přivedou svůj boxboard k dokonalosti a sebe na vrchol žebříčku popularity. Kluci ale při vší té zábavě pozapomněli, že jim jejich nápad může někdo ukrást a slíznout všechnu smetanu z jeho komerčního úspěchu. A tak se právě teď schyluje k velkolepému závodu, jehož vítěz získá všechna práva na tento šílený sport. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

MMR 

všechny recenze uživatele

Největší frajeřina je, když člověk dělá to, co nemá a to co má, to nedělá. Zde to ovšem fungovalo, což jsem před shlédnutím neočekával. Vyklubala se z toho velice svěží komedie, která mě příjemně pobavila. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Sledovanie tejto imbecilnej komédie je presne tak zábavné, ako púšťanie krabice na kolesách z kopca. Nijak. Divím sa sám sebe, že som to zvládol do konca. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná blbost, s povedeným námětem a prá vynikajícími fóry. OD filmu jsem nic nečekal prot jsem se tak bavil, hlavní herci byly děsný hovada. Nápad jměly ale geniální, že bych taky něco takového zkusil?:-) ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Nečakal som nič..a dočkal som sa dokopy aj ničoho..úplne obyčajná komédia, ktorá sa tvári ako polodokument a ako polotrápna komédia...nesympatickí herci, obyčajný nápad, TV prevedenie...keď sa moc nudíte, tak sa radšej pozrite na niečo iné... ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

tenhle film vypadá jako když ho patnáctiletý děcka natočily pro své vrstevníky. Film stojí na třech pylířích, holky v plavkách, rodinka s rádoby filozofujícím otcem a šílenými dětmi a pak kluk v bedně a jeho holka - proti všem stojí parta zla. (něco mi to připomíná, už si nevzpomínám na název, šlo tam o holku co hrála a zpívala aby zachránila nějakej dům, tomu sem taky moc hvězdiček nedal :-)) Nápad dobrej, realizace nic moc ()

Manas50 odpad!

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to jestě dalo, vypadalo to na současnou podrůměrnou komedii, ale čim víc se to blížilo ke konci, tak se to víc a víc přibližovalo odpadu. Režie, scénař i herectví působi strašně amatérsky a moc nechápu, že se to vůbec dostalo na DVD. 10% ()

omega_SK 

všechny recenze uživatele

AKOŽE komédia ...rangu "každá postava je tu blázon, psychopat, idiot a iná odchylka od normálu". Sračka ...puberťákom možno bude stačiť. Mne je z toho ale do plaču ()

Reklama

Reklama