Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mrakodrap, ve kterém se nachází nevinní lidé i mafie, napadnou zombie, které se rychle množí. Jedinou záchranou může být jen mistr a jeho žák, kteří musí všechny zombie pobít, najít protilék a při tom všem zmatku ještě pomilovat několik krásných slečen ... Šílená splatterová komedie, jejíž absurdita nezná mezí ... (Flipnic)

Recenze (9)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Osobne jedno z prekvapení roka. Thajský zombie splatter trash (umiestnením deja do výškovej budovy upomínajúci na Bavových Demoni 2) síce nedosahuje šteklenie brušnej bránice v tak vysokej kadencii ako neprekonateľný Braindead, ale pre fanúšikov žánru si dovoľujem tvrdiť, že ide o štavnaté sústo. Hrozné herecké výkony, ešte horšie digitálne efekty, ale za to veľa krvi, utrhnutých končatín, explodujúcich hláv a vtipov (miestami dokonca aj sofistikovaných! :-) ), z ktorých viacero má nábeh na kultový status. Osobne u mňa vyhráva "Made in Thailand", ktorý spolu s upomínaním filmu na vlastnú iluzórnosť je dôkazom, že tvorcom bol nadhľad vlastný po celý čas. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Rovnou priznavam, ze podivny infantilni HK-like humor muzu pouze po urcitou mez. A bohuzel Sars Wars ji prekracuji vice nez casto. Na jeden vynikajici vtip pripadnou dva prumerne a dvacet trapnych, postavenych vetsinou na nejake te grimase, pripadne kontrastu hnusnej chlap - pekna zenska. Kdyz uz jsem u tech bab, tak obe hlavni hrdinky jsou rozhodne mnamozni. Mene mnamozni uz jsou efekty, kdy predevsim ty digitalni vypadaji sice radoby legracne, ale brzo zacnou nudit. Abych na Sars Wars nehazel samou spinu - zas tak hrozne to neni. Thajsti zombies pripominaji nejvic ze vseho demony Lambeta Bavy (ostatne to i film svou stavbou), jsou spravne odporni a nenazrani. Nektere vtipy, hlavne ty, kde si autori utahuji z kvalit samotneho filmu, jsou opravdu povedene. A rozhodne neni na skodu zkouknout v zaplave nudnych korejskych ducharin silene splatter becko. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tahle šílenost se mi líbila hlavně kvůli humoru. To jsem fakt nečekal, že se budu smát od začátku do konce a to opravdu hlasitě. Jinak co se týče splatterových prvků, jedná se o velmi slabý film. Ubohé počítačové triky, málo efektních gore scén. Děj to nemá v podstatě žádný, jen se běhá v bytovce a řežou se zombie ... i když tak ujetými způsoby, že mi to hlava nebrala. Největší machr celého filmu je mistr "nevímčehovšeho", jehož techniky, hlášky a bojové postupy mi málem vyvrátili sanici ... stejně jako jeho nahá postava v obrovských trenclích ... A hrajou tam hezký holky, dokud se neukáže, že jedna z nich je chlap apod. No šílenej úlet, ale nic extra. Pro zasmání na oddech ... ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Komediální horror z rodu asijských zombie úletů Wild Zero, Junk či Bio Zombie. Prvně jmenovaného připomene řinčivou hudbou, druhého pěknými gore efekty a celkovou průměrností, kterou sem tam vytrhne podařený fór (zombie krajta, agresívní mimino, světelný meč a pár dalších) a třetího umístěním do uzavřené budovy. Hořekovat tu nad triky nemá cenu, u tohoto typu filmu je podstatné hlavně to, jakou míru zábavy a krvavých efektů fandovi žánru poskytne. Obé splňují Sars wars obstojně a jsou vcelku příjemným osvěžením. Ale u letošního zombie splatter vrcholu, řeckého To Kako, jsem se bavil nepoměrně více. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě tahle šílená komedie moc nebrala, ale všechno se změnilo s příchodem mistra na scénu. Snad první film se zombie hadem. 60% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná thajská zombie komedie. Ale fakt zábavná. To, čeho nedosáhl Zombieland ve své pompéznosti, dosáhl hravě tenhle film ve své lehkosti a nadsázce. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Priaznivci bizarností, prosím spozornite. Úbohé CGI, humor hraničiaci s trápnosťou ( resp. túto hranicu prekračuje ), výkony na podobnej úrovni. Všetko, čo potrebuje snímok podobného razenia, je v tomto filme dvojnásobné. Síce to dvojnásobne nepobaví, ale na škodu to nieje. Hlavne, že sa bavili aspoň tvorcovia ( teda dúfam ). ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole,já snad špatně vidím... 56%? (to jako myslíte vážně?). Hovadina jako prase. Viděl jsem to v originále a přišlo mi,že je to film z jiné planety!Proboha takový lidé tady taky žijí? Thajsko je nejspíše země plná magorů - HRŮZA!!! 0% ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Tenhle thajský nářez se skvělou hudbou, lacinými triky, vtipnými gore efekty a dobrými hláškami u mě vyhrává o dost více než Wild Zero. Podle názvu jsem nejdříve tipoval nějakou parodii na Stars Wars, ale jde o virus SARS, který dělá z mrtvých lidí krvelačné zombie. Hrdina Khun Krabi je vyslán otcem unesené dívky do mrakodrapu, kde ji drží gangsteři. Gang se skládá ze samých přitroublých blbů v čele se svým šéfem, který za výkony svých svěřenců rozhodně nezaostává. Khun je ve všem nejlepší, gentleman každým coulem, čistý a neposkvrněný. Jeho mistr je jeho protikladem a tuto dokonalou dvojici doplňuje unesená dívka Liu a dr. Diana, která chce vyzkoušet svá antiséra. V mrakodrapu je však časovaná bomba. I když skvělou zbraní je laserový meč Jediho, takový dálkový ovladač taky není k zahození :). ()

Reklama

Reklama