Reklama

Reklama

Izolace

  • Velká Británie Severance (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovat od 9 do 5 je skutečně horor, ale teambuilding může být ještě daleko horší. Firemní výlet do hor východní Evropy se stává adrenalinovým, když je skupina objevena bláznivými zabijáky, kteří touží po smrti celého teamu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Pracovníci firmy Palisade prichádzajú do Maďarska, aby si tu v prenajatej luxusnej chate užili spoločný teambuilding. Po príchode na miesto zisťujú, že ich namiesto päťhviezdičkového komplexu čaká polorozpadnutá chata. To nie je jediným prekvapením, nakolko ich očividne niekto sleduje a chystá sa ich jedného po druhom zlikvidovať. - Na to, ako velmi nemám rád Velkú Britániu a ich ''humor'', sa mi tento počin celkom páči. Hlášky sú podarené, gore je tiež dosť a niektoré situácie, do ktorých sa postavy dostanú, sú tak bizarné, že sa na nich proste musím smiať. Režisérov prístup sa mi ale v druhej polovici už velmi nepáčil. V prvej polovici to bola špička a dokázal rozohrať hru, v ktorej divák nevie, či pôjde o niečo supernaturálne alebo o zlo z reálneho sveta, ale v druhej polovici z toho všetka inteligencia vyprchá a ide len o systematické vyvražďovanie každého, kto ešte dýcha. Mám z toho trochu rozporuplné pocity, ale tie slabšie štyri hviezdičky tu nechám. + herec z The ABCs of Death 2 ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Musím připustit, že mě Severance trochu zklamala. Už jen podle toho geniálního plakátu a obsahu jsem očekával víc. Námět špatný není, tady bych chybu nehledal. V rámci daného horrorového subžánru by se mělo jednat o originalitu. Teambuilding, který se změní na boj o přežití... no, no... řekněme, že je to již osvedčená předloha pouze v novém, atraktivnějším kabátě. Ale fungovalo to, začátek byl skvělý - jízda autobusem, cesta do neznáma, stará chata - do toho jeden zdrogovanej kolega, zub v koláči, tajemné historky... to vše sice působí jako klišé, ale v daném kontextu s kolegiálním stmelováním se jedná o osvěžující prvky filmu. Jenže jakmile se objeví "zabiják", začne filmu docházet dech. S tímto si tvůrci poradit nedokázali. Konec byl vysloveně nudný a otravný. Kladně hodnotím herecký ansábl v čele se správně ujetým a pseudopochcaným Danny Dryerem, pseudoasertivním a správně posraným Timem McInnernym a docela slušnou Laurou Harris. Škoda, že můj oblíbenec Andy Nyman přišel o svůj prostor... ale on si to vynahradil v komedii Death at a funeral či zombie mini-sérii Dead Set .) ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Firemní kolektiv britských kravaťáků na neplánovaně vyvražďovacím teambuildingu v uherské pustině (ne pustě, i v Maďarsku jsou totiž kopce a lesy). Původně objednaná luxusní hacienda je omylem zaměněna za barabiznu s vybavením i celkovým sexappealem hodně zanedbané noclehárny ČSTV z osmdesátek, v jejímž okolí řádí nejen medvědi, ale i komando vraždících psychopatů. Celkový dojem mám trochu rozpačitý, protože vtipné gagy i hlášky, kterým jsem se od srdce zasmál, jsou střídány slabými momenty scénáristovy očividné bezradnosti. A jestli tři nebo čtyři, pak rozhodl hloupý konec s Olgou a Ninou, nebo kým. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet ?milionovTržby USA $137,221Tržby Celosvetovo $5,515,163║ V tomto kvázy horrore sa nám dostáva mix napätia, akcie, brutality v odľahčenom zmysle, presne to čo chýbalo v Hosteli dostávame práve v tejto snímke, odohrávajúcej sa tiež vo východnom bloku ale pre zmenu v Maďarsku a vyznelo to priam až tak že tam v živote ani nechcem ísť aby ma tam ešte na cucky neroztrhala partia šialencov protestujúcich proti korporáciám vyrábajúcim zbrane. /70%/ ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Po Cottage další slušnej černohumornej britskej horor, kterej je ale opravdu zábavnej jen místy, nicméně to pak ale ale stojí fakt za to, krom toho Izolaci na muj vkus chybí víc gore a větší brutalita při zabíjení a problémem je i pro mě nezajímavej zabiják, osobně mam radši nějakýho drsnýho vrahouna než bandu rusáků. Ovšem docela slušně to vynahrazuje vyvražďovaná partička, která je někdy skvěle srandovní, zejména šéfík je takovej starej prasák a samozřejmě taky dvě kozatý rusky na začátku a na konci ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • 28. dubna 2009 bylo ve vysílání BBC oznámeno nalezení těla sedmnáctiletého studenta z Norfolku, který byl údajně zabit podle tohoto filmu. V krku měl nalitý benzin, který byl poté zažehnut. (Terva)

Reklama

Reklama