Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gizela si právě koupila statek v Tyrolských Alpách. O hospodaření neví nic, přesto je vše v naprostém pořádku, statek má totiž tu nejlepší děvečku pod sluncem... Ne, že by byla pracovitá, je spíš povolná a věčně bez kalhotek. A tak má statek ty nejlepší čeledíny v okolí, což se nelíbí místním, kteří měli na statek spadeno, a tak vymýšlejí plán, jak se ho zmocnit. Mezitím se do Tyrol chystá mladý Ital Vittorio, který je stále bez peněz, protože víc než práce, ho zajímají ženy. Vittorio si nezoufá, má ďábelský plán. Bude předstírat, že je homosexuál a hrabě Traverza, jenž cestu plánuje pro své dvě dcery, mu tak bez obav umožní být jejich učitelem a průvodcem po Německu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Kam vezete ten hnůj?-Na jahody.-Zajímavé, u nás na ně dáváme jen šlehačku.-Ztřeštěná taškařice nesoucí se v duchu podobných crazy komedií ze sedmdesátých let není oplzlá, nýbrž jen lechtivá. Stejně jako u dalších filmů i tady jde o levnou zábavu v lůně majestátních Alp, co potěší asi nejvíce pamětníky. Kdysi je přebírala naše TV OK3, vysílaly především stanice RTL a SAT1. Velmi podařený dabing. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Když se do toho Bavoráci pustí, chlupy a seno lítaj na všechny strany. Kočky docela ok, scenérie jako vždy krásné, velmi chytlavá jódl ústřední melodie, ale námět, děj a české dialogy echt katastrofa. ()

Reklama

farmnf odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem to vidět po 22 letech, kdy to vysílala TV OK. Vzpomínal jsem, že je to erotická komedie. Moje vzpomínka na tyto díly nebyla spojena s žádným hnusem..... Je to ale tak debilní, že jako vzpomínač asi nemám talent. Navíc ty holky moc sexy nejsou, jen takové kurvy z Bavorska s IQ 67 a to přeháním. Gagy, jsou -li tam vůbec, jsou pod úrovní Ch.Chaplina a němé éry. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama