Reklama

Reklama

Ek Hasina Thi

  • Indie एक हसीना थी (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Sarika je mladá a krásná dívka, která nemá nouzi o zájem mužů. Ten je jí však většinou nepříjemný, protože se vesměs jedná o chlapíky, kterým by se křehká a sama žijící žena hodila jen na sex. Zprvu se Sarika chová opatrně i k pohlednému Karanovi vydávajícímu se za obchodníka, ale nakonec k němu zahoří láskou. Dokonce tak silnou, že je pro ni ochotna svého partnera zamlčovat, když ji jeho vinou začne policie podezřívat z kontaktů s mafií a nakonec ji i odsoudí k vězení. Za mřížemi ovšem Sarika prohlédne Karanovu lest skrytou do sladkých slůvek a místní drsné podmínky ji rychle zocelí. Nastává čas pro pomstu.. (Niktorius)

(více)

Recenze (6)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Po Zinde moje dalsie stretnutie s thrillerom z Bollywoodu. A velmi podarene a formalne bezchybne. Zenska revenge story o zjednanie napravy za krivdu, ktora nebola spachana, okorenena prijemnymi prvkami kinematografie nam casto cudzej (i ked bez povestnych muzikalovych vsuviek) a napriek tomu aj zapadnemu publiku velmi blizka, ma velmi slusny spad i atmosferu, ktore permanentne drzali moju pozornost. A ja sa uz zacinam rozhliadat po dalsich kuskoch tohto teritoria... . ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Klasická, indická naivita skĺbená s nereálnosťou, či idealistickým pohľadom na VŠETKO. Kto pozná, sleduje tvorbu tejto krajiny, presne vie o čom hovorím. Zaujímavé, to čo nám vadí pri niekom inom, druhému dokážeme tolerovať. Keby je tento snímok Americký, svietila by tu od mojej úbohej existencie obligátna "dvojka", možno "odpad". Nuž ale, Indi sú skrátka iní, ich filmová tvorba je iná, ich kultúra dýcha v každom jednom snímku, pričom na počudovanie, divákovi nevadia ani tie hrôzostrašne dlhé stopáže. Dobrá krimoška v duchu revenge story, ktorá sa vývojom deja len ťažko toleruje .. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Kombinace vězeňského dramatu s filmem o pomstě bez jakýchkoli odlehčujících prvků. Místy se mi to zdálo trochu moc rutinérské a prahnul jsem po nějakém ozvláštnění, jindy jsem se spokojeně nechal unášet slušnou atmosférou a velice dobrou Urmilou Matondkar v roli Sariky. Každpádně vydařený thriller. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Spálit se může každý a úplně vždycky. Tady hlavní hrdinka narazila na pořádného podrazáka, takže dokonale provedenou pomstu, při které se jí jaksi mimochodem podařilo vyčistit skoro celé bombajské podsvětí, si vychutnala. Náhoda jí sice šla až příliš vstříc a podpora od uvězněné královny gangsterů byla až nehorázně vysoká, ale budiž. Proč nefandit někomu, kdo si to zaslouží a nedopřát mu i nějakou výhodu, která spadla z nebes? Urmila Matondkar v další ze svých rolí žen pronásledovaných osudem a zejména muži. /17. 7. 2017/ ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pomsta, sladká pomsta! Alebo nikdy nezneužívaj ženu, lebo sa vám to môže ešte šeredne vypomstiť... Veľmi vydarený indický krimi-thriller, ktorý mal dokonca vo svojich počiatkoch aj romantickú zápletku. Ale tá rýchlo pominula a všetko sa to dostalo do parádneho thrillerového spádu v znamení pomsty. Aj keď to malo zopár slabších fáz, ale ako celok to bolo rozhodne zaujímavé a napínavé. No a kto už má napozraných viacero filmov s motívom pomsty, tak to bolo občas aj trochu predvídateľné. Ale tak Sarika mala kopu času, aby tam spriadala svoje plány. A inak, treba uznať, že Urmila Matondkar zahrala pomstychtivú Sariku skvelo. A ten jej charizmatický pohľad, no kto by o nej pochyboval? ()

Reklama

Reklama