Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Griff je průměrný student, který bydlí na koleji. S jeho přítelem Petem mají utajený sexuální vztah. Griffovi to vyhovuje, ale Pete chce, aby tvořili klasický pár. Griff nakonec souhlasí a jdou spolu na rande. Netuší ale, že to bude v gay kavárně. Griff se proto na Peta naštve, pohádají se a Griff odjíždí. Před odjezdem ale stihne zahlédnout černé auto, které vjelo do temné uličky, kterou odešel Pete. Druhého dne se Griff a jeho spolubydlící dozvědí, že Pete byl brutálně napaden a leží v kómatu v nemocnici. (IvcaSammet)

(více)

Recenze (5)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Krásný film ... Oddechový, trochu vtipný, trochu smutný, romantický ... Prostě krásný. Příběh je zajímavý a dobře zpracovaný, Herecké výkony jsou výborné, věrohodné, žádní amatéři. Zas až tak moc jsem od filmu nečekala, proto mě docela překvapil ... Je sice pravda, že občas byly scény trošku delší, než potřebovaly, ale ne zas až tak, aby se film stal nudným. Ale to je asi jedinou vadou na kráse tohoto filmu. Konec byl krásný, přesně takový, jaký by měl být. Hlavní postavy jsou opravdu pěkní kluci, takže je to o to větší potěšení pro oči. Takže celkově bych film určitě zařadila to filmů, které určitě stojí za to shlédnout. Jsem opravdu ráda, že jsem film viděla a na sto procent můžu potvrdit, že to rozhodně nebude ani naposledy, co jsem si tento film pustila. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Krásný film o tom, že když máme někoho rádi, měli bysme si vážit i toho, že ten druhý má rád nás. Protože to je to nejhezčí, co se Vám může přihodit. Další film, který by měl být součástí "povinné četby" na školách. Bohužel, u nás asi nikdy nevyjde... O jednu * míň za málo děje na úkor psychologických rozborů. Ale na celkovým dojmu to zas tak nevadí. ()

Reklama

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Obsahem i formou se snímek nevzdálil od Beverly Hills, herecké výkony taktéž na hranici amatérismu. Filmy o homosexualitě mi nevadí, na Zkrocenou horu se podívám kdykoliv - vedle ní je však toto pouze teploušskou pseudoromancí. ()

Zajímavosti (2)

  • Režisér John Keitel tvrdil, že je film založený na skutočných situáciach z jeho života. (dwdb)
  • Film bol natočený za 13 dní. (dwdb)

Reklama

Reklama