Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lost: The Journey je speciální epizoda seriálu Ztraceni rekapitulující události prvních devatenácti dílů první série. Znovu tak sledujeme to nejzásadnější, co se do té doby na ostrově událo. Od samotného ztroskotání, přes odkrývání různých záhad v hlubinách džungle, až po objevení jakéhosi tajemného poklopu v zemi. Tento film, o délce jedné standartní epizody, doprovází vypravěčský hlas Briana Coxe. (Hurley)

(více)

Recenze (17)

Cappuccino

všechny recenze uživatele

Nechápem čo sa dá na tomto hodnotiť. Jednoduchá rekapitulácia 19tich dielov prvej série seriálu. Nič nového, všetky scény postrihané z normálnych častí. Za jedinú "novinku" môžem považovať sprevádzajúci komentár Briana Coxa. Celkovo by sa dali "Ztraceni:Cesta" zhrnúť do jednej vety - kto prvú sériu videl, táto rekapitulácia mu neposkytne ABSOLÚTNE nič. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ztraceni mám rád, ale zde musím být stručný. Není totiž moc co psát. Film za moc nestojí. Kdo seriál sleduje, nemusí přece znovu vidět to, co už ví. Nic nového se nedozvíme a je to tak jen střihová epizoda pro ty, co by snad zapomněli. Nu což, mohli si ji tvůrci odpustit, ale Američani jsou nejspíš hračičkové a věřím, že i tohle značně ocenili. Je třeba spravedlivě dodat, že jednotlivé série se vysílali s jistým odstupem, kdy se čekalo než se natočí další díly. Za tu dobu nějaké dny a měsíce uplynuly a tak měli tvůrci nejspíš obavy, aby se na ně nezapomnělo. ()

Reklama

fastum 

všechny recenze uživatele

Teda lidi tohle jsem opravdu nečekal.. Já se těším jak se příběh rozvine a oni přijdou s přiblblým opakováním děje.. Ono těch věcí co se tam stalo je fakt málko takže kdyby se někdo podíval jen na tohle místo dílů předcházejících tak by se taky velice nic nestalo. (až na to, že by přišel o flashbacky) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 4/10 Hudba 8/10 Efekty 6/10/// +dobrá rekapitulace, překvápko na konci, všichni známí herci –pouze rekapitulace, nic efektního/// Původně jsem myslel, že se jedná o samostatný film, který třebas uzavírá první řadu a navazuje na druhou. Jenže omyl. Snad ve všech seriálech je část kdy hlavní hrdinové rekapitulují a vzpomínají na příhody a události, které prožili (a divák společně s nimi). Zde je k tomu však určen samostatný, zhruba hodinový film. Liší se oprati seriálu jednak tím, že je zde hlas vypravěče, který má přidat na husté atmosféře (díky českému dabingu se to moc nedaří). A rovněž tím, že byly vypuštěny flashbacky. Film je jinak sestříhán dravě, přehledně, snad tedy tak aby zaujal a přitom v sestřihu nabídl vše podstatné. Bohužel ve výsledku to na mě působí, jakoby se v tom seriálu událo strašně málo věcí. IMHO celí děj seriálu je hodně rozvleklí, což už v závěru první řady celkem nudí. Hodnocení samotného seriálu si nechám nejspíš až po všech 5ti řadách, jen teď prozradím. Úvodní část byla hustá (dal bych 95%), postupně však seriál ztrácí a teď se drží zhruba na (75%), tak uvidíme kam se dostaneme. Napadá mě, že za takový úpadek může i Novácké dávkování jedné časti za týden. Ale abych to uzavřel, tento hodinový film ode mě dostává…/// Celkem 60%/// ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Lost je můj nejoblíbenější seriál, fascinuje mě jeho mysteroózní příběh, rád se topím v jeho tajemné atmosféře a líbí se mi psychologie postav, potom není divu, že si nenechám z žádného dílu ujít ani sekundu a užívám si každé drobnosti. Jaký smysl má tedy pro mě rekapitulační díl? Bohužel žádný, vše obsažené v Lost: The Journey (sestřih 1-19 dílu první série) už jsem viděl a dávno pochopil, tento bonusový díl má jen to štěstí, že jako fanoušek seriálu, jsem se u něj vyloženě nenudil. 5/10 ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se na Havajském ostrově O'ahu. (BMW12)

Reklama

Reklama