Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Matthew je bezvýznamný hotelový úředník, který sní o něčem pořádném. Když se v Matthewově hotelu ubytuje fantastická světoznámá modelka Hexina, domluví si s ní za pomoci lži schůzku. Po večeru plném bujarého sexu, který by jiný zaplatil infarktem, si ale Matthew uvědomí, že kromě neukojitelné sexuální touhy má Hexina navíc ještě jednu vášeň - nezřízenou chuť na krev - a on je nyní na řadě! Film Hexina je fantastická a zcela nevážná parodie na filmy Basic Instinct a Osudová přitažlivost - komediální sexy thriller o stresu, jaký dokáže do vztahu vnést vražda! (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (7)

kingik 

všechny recenze uživatele

Hotelový úředníček Matthew Welsh vede tak bezvýznamný život, že jej musí vyšperkovat bezuzdným lhaním a vychloubačnými historkami. Ale když do města přijede supermodelka Hexina a ubytuje se v jeho hotelu, Matthew se chopí šance a chce své vysněné představy konečně realizovat. Jenže Hexina si ho splete s mužem, který ji vydírá kompromitujícími fotografiemi z minulosti, a chce ho zabít. Ukáže se, že je to šílená vražednice, ale když se začnou nacházet mrtvá těla, podezření padne na Matthewa. Jen jeho spolupracovnice Gloria věří, že je nevinný a chce mu pomoci a to se ještě na scéně objeví nesmlouvavý detektiv Ferguson. Tahle komedie, která zpočátku vypadala slibně se posléze zvrhne v děsnou slátaninu, která nemá čím oslnit protože nedisponuje dobrými herci a scénář je jakoby ušit horkou jehlou a možná ho ještě dodělávali na place. Výsledkem je nepovedená a hrozně trapná komedie. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Já jsem snad viděl jiný film než všichni ostatní, jinak si totiž nedokážu vysvětlit, že tento film má podprůměrné hodnocení a já se u něj královsky bavil. A to myslím naprosto vážně. Tenhle film jsem si vybral v nočním vysílání HBO, chtěl jsem se prostě kouknout na nějakou povedenou komedii před spaním. A lépe jsem asi ani nemohl vybrat. U této bláznivé komedie jsem nejednou dostal pořádný výtlem, například taková scénka, v které uvidíme ukázku policejní brutality, je opravdu povedená. Ale je toho mnoho víc a jak říkám, tahle komedie mě mnohokrát pořádně rozesmála a já se královsky bavil. Možná to je tím, že jsem zrovna byl správně naladěný, možná je to opravdu tak dobré, ale každopádně faktem zůstává, že na tenhle film asi hned tak nezapomenu. Dějově je to úžasná komedie (či chcete-li parodie, ovšem já jsem v tom parodii na žádný film nepoznal) a kdyby bylo takových víc, tak bych se vůbec nezlobil, protože smích mám rád a dobrou komedii já umím ocenit. A tohle je dost dobrá komedie s neznámými herci, která má své kouzlo a která obzvláště právě v noční době, kdy jsem jí sledoval, působila velice sympaticky, protože skoro celý film se odehrával také ve včerních a nočních hodinách. Takže zafungovala i jakási zvláštní poetika. A já tak uděluji této velmi vydařené komedii nadprůměrné čtyři hvězdičky. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama