Reklama

Reklama

Mirai Ninja

všechny plakáty
Japonsko, 1988

Režie:

Keita Amemija

Scénář:

Keita Amemija

Obsahy(1)

Cyber ninja když zjistí, že princezna z klanu Subaweh byla unesena do hradu temného Bishopa. Spojí se ze studenty Chi z klanu Subaweh, aby ji společně zachránili ze zajetí temných bojovníků. (Lion57)

Recenze (4)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Japonci jsou asi zvyklí ... možná že i takové filmy u nich vznikají běžně, pro ČR diváka je to však z počátku "mírné" překvapení ... Je to něco jako spatlanina Hvězdných válek, ninja filmů, samurai filmů, Opičího krále, Strážců vesmíru, Guyvera atd. Mech-ninjové používající laserové zbraně, souboje katanami, obrovské létající lodě z papundeklu, kreslené pozadí, šílené masky a obleky ... No bavil jsem se a to bylo hlavní. Ale z počátku jsem teda koukal, co že to ... ? :-) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak toto je čistokrvný fanúšikovský posed u ohníčka. Máte radi rozprávky, sci-fi, martial arts? Nech sa páči. Už tu kolegovia spomínajú STAR WARS či POWER RANGERS, ja by som spomenul ešte pre tých neskôr narodených, že sa tu dočkajú nejakej ten variácie na MORTAL ENGINES ( súboje medzi chodiacimi palácmi ). Takže multižánrový mix, hlavne pre zasľúbených. ()

Quint 

všechny recenze uživatele

Tahle obskurní ninja verze Hvězdných válek a Robocopa se ke mně dostala pouze v japonštině s italskými titulky. To, že neovládám ani jednu z těchto řečí, ještě umocnilo můj pocit, jako by ten film vznikl na úplně jiné planetě. Produkoval ho videoherní vývojář Namco, zřejmě aby s ním zpropagoval svoji stejnojmennou videohru. A výsledek skutečně vypadá jako celovečerní reklama na videohru. Nevýraznou bojovou choreografii tu zastíní halucinogenní vizuály, excentrické kostýmy a „videoherní“ efekty. Odehrává se to ve světe, který vypadá jak feudální Japonsko, jen tady mají hologramové mapy, chodící a létající pevnosti, laserové zbraně, jejichž paprsky se při dopadu mění v ninja hvězdice, a robotické ninji, pobíhající s nataženýma rukama, jako by chtěli napodobit letadlo. Je tu spousta absurdních, byť imaginativních nápadů, jak vystřižených z nějaké arkádové videohry, které nedávají sebemenší smysl. Film si je ale naštěstí vědom toho, že nemá být delší jak 70 minut. ()

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

(Cyber Ninja) Mirai Ninja: Stealth Joy Cloud Device Side Story aneb Mecha[nical] Ninjas vs. Samurais, prostě televizní pohádková inscenace o laserově kulometných kadibudkách a spoustě blescích. ()

Reklama

Reklama