Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž se sílou měnit lidské životy. Scénárista, který se snaží prosadit, získá možnost napsat příběh o nelítostném sériovém vrahovi. Zatím co pracuje a vymýšlí hrůzné scény plné strachu a smrti, začínají se jeho slova na papíře stávat skutečností. Má opravdu takovou moc, nebo je to někdo jiný? (oficiální text distributora)

Recenze (8)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film má velice slibný námět, ale jeho největším mínusem je malý rozpočet, který se na filmu velice promítl. Scény se smrtí podle scénáře byly dobré a dost mi připomínaly film Nezvratný osud. Jenže nebyly tak propracované, jako u zmíněného filmu.Co se týče triků, kamery jsou průměrné. Hlavně jde o to, že málo peněz = laciné triky, které vypadají celkem směšně a za celý film potěším vyznavače gore scén jedinou s vrtačkou.Kamera vypadá dost roztřepená a záběry jsou hodně chaotické a nepřehledné, občas mě už začaly i štvát opakované scény. Pokud jste fanouškem Udo Kiera nebo Adama Balwina, tak se na to určitě mrkněte. Nedoporučuji v žádném případě kupovat.3/10 ()

janistr 

všechny recenze uživatele

Tento film má vynikající námět, který by se dal velice dobře rozpracovat. To se ovšem tvůrcům ani v nejmenším nezdařilo. Celek působí velice zmateně, divákovi často uniká, co je ještě realita a co již snové vize. Herecké výkony jsou absolutně nepřesvědčivé. Navíc se film postupně "zvrhne" do jedné velké nudy. Nemůžu jinak než pouhou 1*. ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Po tomto filmu jsem se rozhodl zavřít notebook a jít stát frontu do alberta. Myslím, že to bude větší zábava než toto. Zda se někdy vrátím? Kdo ví herdek. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Po docela koukatelném rozjezdu a nastínění zápletky, se místo alespoň nějakého využití potenciálu oné zápletky dostavila obrovská nuda, já u toho usnul a vzbudil se tak akorát na posledních 10 minut, které alespoň trošku za něco stály. Sledováním tohohle filmu asi budu trestat své děti:-). Pokud se vám povede narazit na trailer, koukněte na něj, pokud do něj dali všechno, co v tomhle filmu za něco stojí, mohl by být parádní, přiměřeně dlouhý a mohlo by to stačit, aby vás to neudilo. Filmu se ale klidně vyhněte. Opravdu o nic nepřijdete. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Pěkně se to rozjelo, ale skoro ihned to začalo krutě upadat. Nakonec jsem po půl hodině uvažoval, zda to nevypnu. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Los Angeles. (ČSFD)

Reklama

Reklama