Reklama

Reklama

Ninja na poli smrti

(neoficiální název)
  • Hongkong Ninja in the Killing Fields
všechny plakáty

Obsahy(1)

Skupina zkorumpovaných ninjů se chce zmocnit obchodu s drogami a spojí se s pašeráckým podsvětím. To se ale nelíbí vládě, která posílá proti klanu ninjů skupinu agentů. Ti mají za úkol infiltrovat se do klanu a zničit ho tak zevnitř. Jsou však ninji odhaleni a postupně likvidováni. Jen jednomu se podaří brutální krveprolití přežít a předává plány ke zničení ninjů. Vládě dochází trpělivost a posílá proti pašerákům a ninjům celou armádu… (ČSFD)

(více)

Recenze (4)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

WuTang filmy mě začinají docela trochu srát. Mě 80tkové braky nevadí, ale at to aspon za "něco" stojí dopíči. Tohle působí jak estonská plečka. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Žánr ninja provází Godfreye Ho celou jeho kariéru. Otázkou zůstává, zda pro dobro nebo pro zlost diváků. Některé scény bojových soubojů nejsou tak špatné, zejména ty beze zbraní a s těmi nadpřirozenými nebo nadlidskými úkazy, ale co naplat, když i dobré akce jsou obaleny a vylouhovány v nudných pasážích sósu bez příchutě. Godfrey má smůlu a divák s ním. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Nebudu předstírat, že jsem neustále věděl, co se tam děje. Nevěděl. To ani nejde. Ale jinak je to povedená taškařice s kouzelnými barevnými ninji. Třeba situace - jede auto plné zakuklených čenrých ninjů a jeden červený. Auto zapadne, červený ninja zůstane sedět na zadních sedačkách a černí s meči v rukou auto tlačí. No kde tohle uvidíte? Nebo pláň, plná ninjů s meči a proti nim armáda s tanky. Díky keoma26 za odkaz. ()

Reklama

Reklama