Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina Bakerových čítá celkem dvanáct dětí a jejich rodiče Kate a Tom je milují. Nejstarší Nora je vdaná a těhotná a Charlie už pracuje. Lorrain právě odmaturovala, získala v práci v New Yorku a po prázdninách se tam stěhuje. Tom má pocit, že začíná své děti ztrácet, a rozhodne se zapůjčit dům u jezera, kam dřív jezdili pravidelně. Děti návrh schválí a když dorazí na místo, uvidí na protějším břehu velké luxusní sídlo. Záhy zjistí, že sídlo i většina pozemků kolem patří Jimmymu Murtaughovi, s nímž Tom soupeřil už jako malý kluk. U jezera se každý rok o svátku práce konají rodinné soutěže o pohár a Jimmy s Tomem vždy trénovali své děti k vítězství. Tentokrát Tom slíbil, že se soutěžení nezúčastní, ale když Jimmy osočí Tomovy děti, že jsou nevychované, přijme Tom Jimmyho výzvu k soutěžení o pohár. Od té doby začne Tom i Jimmy s tvrdým tréninkem, ale na výhře záleží jen otcům. Děti z obou rodin si rozumí natolik, že některé začnou spolu i randit. Tom i Jimmy přeženou svou starostlivost v momentě, kdy jde Sarah na své první rande v životě, a to do kina s Eliotem Murtaughem. Jimmy i Tom jdou do kina také, aby o tom děti nevěděly, ale začnou se v kině dohadovat a děti jsou na otce naštvané. Druhý den se koná soutěž rodin o pohár... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (95)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Steve Martin - komik, ktorý nie je vôbec zábavný; preplatený herec, ktorý nevie poriadne hrať. Toľko na úvod stručná charakteristika predstaviteľa hlavnej mužskej úlohy. A čo povedať ku samotnému filmu "Dvanásť do tucta 2"? Kŕčovitá, americká komédia o horlivom, nadmieru súťaživom otcovi a jeho početnej rodinke. Spoločne zažijú nehorázne veselé dovolenkové dobrodružstvo. Nie je to nič viac ako len komerčne vypočítavé pokračovanie nevýraznej prvej časti. ** ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie o rodině, která má rovnou dvanáct děcek. Film nabídne několik ne moc originálních, ale přesto docela vtipných scének a hlášek. Rovněž naschvály, které si rodiny navzájem dělaly vyzněly poměrně dost srandovně. Osobně moc nemám rád filmy, jež poukazují na důležitost americké rodiny, ale v tomhle případě mi to nějak zvlášť nevadilo. ()

Reklama

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Absolutne vynikajici komedie pro celou rodinu. Pobavi i dojme a clovek odchazi od obrazovky s dobrou naladou. V nekterem zivotopisu Hilary Duff jsem cetl, ze jednicka byla jeden z jejich nejlepsich filmu a dvojka se uz moc nepovedla. OMYL !! Jednicku jsem ohodnotil 4 hvezdickama (mozna jsem ji trochu pridal za oblibedou herecku), ale dvojka byla asi tak o 70% lepsi a musim dat suverenich 5 hvezdicek. Vsechny patri celemu filmu a nic sem nepridal navic z zadneho vedlejsiho duvodu. BOMBA! ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu propad. Už to není tak vtipné, jak by být mohlo. Jestliže v prvním dílu se nám skotačivé držkopádné scény nenásilně servírovali, tady vám je cpou přímo do “ksichtu“ při každé druhé scéně! A to se mi nelíbí. Za hlavního otrapu bych tady označil Steva Martina, který byl v prvním díle docela solidní. Na druhou stranu vyzdvihuji, bohatého hajzlíka Eugene Levyho. Ale jak říkám, celkově propad, 2 hvězdy. ()

`barocco 

všechny recenze uživatele

Ked uz vedlajsia postava ( Eugene Levy) ma vo filme vacsiu charizmu ako hlavny "tatka" (Steve Martin) tak nieco nesedi. Aj vdaka nemu ( Eugenovi Levymu) neostalo len pri jednohviezdickovom ohodnoteni. Vsetci sa sice snazili ale nejak to nevyslo tak aby to bolo aspon priemerne, skoda.... (Podobne nametovo cerpajuci The Great Outdoors (Báječná dovolená - http://www.csfd.cz/film/10395-great-outdoors-the/ ) dokonca s presne s tou istou lyziarskou scenou v podani Johna Candyho je sice premerny snimok ale daleko lepsi) ()

Galerie (63)

Zajímavosti (6)

  • Ve skutečném životě má z představitelů manželů Bakerových a Murtaughových pouze jeden z herců děti. Je to Eugene Levy, který má dceru a syna. (HappySmile)
  • Fotka malé Lorraine je ve skutečnosti fotka z dětství herečky, která ji hraje - Hilary Duff. (HappySmile)
  • Když si Bakerovi prohlíží fotoalbum, narazí na fotku Sarah jako miminka. Doopravdy je to fotka Alyson Stoner, která ji ve filmu představuje. (HappySmile)

Reklama

Reklama