Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzrušující příběh Santiaga Muneze (Kuno Becker) pokračuje v akcí a dynamikou nabitém pokračování Gól 2. Vynikající hráč anglického týmu Newcastle United dosáhne hvězdného – a každého fotbalisty – velkého snu, když přestoupí do týmu Real Madrid, aby hrál v lize evropského šampionátu UEFA po boku takových hvězd jako je David Beckham, Zinedine Zidane, Raul, Guti nebo Iker Casillas. S přicházející záplavou úspěchů, popularity a bohatství se však začíná odkrývat i druhá, méně příjemná strana fotbalové mince. A ta může zničit vše, na čem Santiago doposud tak tvrdě a obětavě pracoval – slibnou sportovní kariéru a city svých nejbližších. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mým snem je bydlet na stadionu Santiaga Bernabéua v Madridu, ale jestli je v tom nějaký problém, tak nepohrdnu ani Allianz arenou v Mnichově, stadionem Giuseppe Meazzy v Miláně, Old Traffordem v Manchesteru či Parkem princů v Paříži. Z výše uvedeného je patrné, že kdyby kamera neopouštěla zelený pažit, tak bych snímku střelil hlavičkou z penalty do šibenice pět hvězd, ale tohle bohužel není onanie nad Realem. Tady se plní výchovný účel, který dává naděje opáleným talentům z nerozvinutých ekonomik na to, že se místo stání ve frontách na sociální dávky mohou stát přeplacenými fotbalovými celebritami. ()

melloun 

všechny recenze uživatele

Santi Munez si sice polepšil a přestoupil do jednoho z nejlepších týmů na světě, ale film si paradoxně kvalitativně pohoršil. Záběry ze hřiště jsou opět velice povedené a mají tu správnou atmosféru. Bohužel, znovu nalezená matka a nevlastní bratr, který je mimochodem hrozný spratek (viz. rozmlácené Lamborghini), tvoří velice kýčovitou část filmu. A vůbec celé dění mimo hřiště si zaslouží palec dolů. Nic to však nemění na tom, že se na třetí díl těším jako malé dětsko, protože takových sportovních snímků je opravdu pramálo. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

A máme tady druhý Goool. Bohužel už nebyl tak krásný jako ten první. Všechny přihrávky byly hodně čitelné, přesto došlo k zakončení. Tentokrát ovšem rozhoduje David Backham. Ano, je to tak. Vše, co mělo být řečeno, již padlo v prvním díle. Tohle už byla pouze nastavovaná kaše, zato zbylo více prostoru pro hru samotnou. Ale to je asi tak všechno. A nápis ... to be continued...? Že by další přestup? :-) 50% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Druhý díl příběhu o tom, kterak mexický chasník ke štěstí přišel, za svým předchůdcem značně zaostal. Mně dost vadilo, že šlo v tomto případě už jen o nepokrytou reklamu na FIFU; tvůrci navíc až příliš často opouštěli zelený pažit a pouštěli se do hlubokomyslného dramatu, aniž by měli pro něco takového předpoklady. Výsledkem tak byl podle mého názoru poněkud zmatený mišmaš, v němž sice pózovali slavní fotbalisté, ale kromě nich toho snímek příliš nenabídl. Veškeré dějové odbočky zůstaly podivně nedotažené, hlavní příběh byl provázen tolika "nenápadnými" náznaky, že muselo být každému průměrně zkušenému divákovi jasné, jak to všechno dopadne, a veškeré rodinné a vztahové záležitosti byly řešeny tak zkratkovitě, že jsem z toho úplně cítil, jak se tvůrci ve scénáři ztráceli. Tady evidentně platilo, že se má švec držet svého kopyta a že by se jeden neměl pouštět do větších akcí. / Poučení: Stárneš? To bude věkem. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Prirobiť prvému dielu takéto pokračovanie je celkom logické. V tomto prípade Santi volaniu veľkoklubu neodolal, najmä ak ho preslávili takí skvelí hráči, akí sa vo filme objavia. Je to veľmi dôveryhodné a zaujímavé s veľmi fajn príbehom mimo ihriska. Opäť som si užil tento film o futbale, veľmi sa mi páčil, som veľmi spokojný. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • Ve finále Ligy Mistrů z roku 2006 skutečně nastoupil Arsenal, avšak proti Barceloně, která zápas vyhrála 2:1. (Mara97)
  • V scéne, kde Santiago (Kuno Becker) hrá Xbox, môžeme jasne vidieť, že jeho ovládač nie je vôbec zapnutý. (Fabrinka)
  • Ve filmu se krátce objevuje taxi Škoda Octavia české výroby. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama