Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V hlubokých chladných vodách Japonského moře se americká ponorka stala obětí nečekaného útoku. Přestože radar nic nezaznamenal, komandr Hable si je zaručeně jistý, že zahlédl nepřátelskou ponorku těsně před útokem. Když se to snaží na základně vysvětlit, je považován za blázna a zbaven funkce, pro velice tajnou misi jej však povolají zpět do služby a rozhodne se, že odhalí tajemného fantoma. (Intersonic)

(více)

Recenze (30)

BLStryker 

všechny recenze uživatele

Zcela (pod)průměrný film o vzájemném nahánění dvou ponorek někde u Korejského poloostrova, šmrcnutý ještě menším dramatem mezi kapitánem a jeho dosazeným nástupcem na palubě americké ponorky. Scénárista ještě jakž takž zvládl akční stránku filmu, ale katastrofálně selhal u výplňových dialogových scén, které měli divákovi zřejmě více přiblížit a zlidštit hlavní postavy. U některých prkenných dialogů (hlavně mezi kapitánem a jeho prvním důstojníkem) jsem se tak skoro popadal za břicho: „Já ti věřim kapitáne a jsem hrdý, že sloužím s tebou. - Ty jsi moje skála. Dík, že jsi můj přítel.“ Jinak, podmořské efekty byly docela hrozné, ale úplně nejvíc mě naštvalo, že nakonec nikdo pořádně nevysvětlil, co to bylo za tajemnou ponorku a komu patřila. Slabé 2*. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Televiznímu filmu bych klidně odpustil méně zapálené herecké výkony, třeba i ty mizerné triky... Ale ať mi nikdo neříká, že byl scénář tak tupý (telenovelové dialogy, absurdní psychologie, nepatřičné hlášky) a režie tak nevynalézavá, protože si to producenti nemohli dovolit zaplatit... Na světě je spousta schopných hladových scénáristů a režisérů, kteří čekají na příležitost, třeba i u filmu s takovýmto rozpočtem... No a to co předváděli herci v čele s velkým Adrianem Paulem - radši nekomentovat... 10% ()

Reklama

Damiel odpad!

všechny recenze uživatele

Fantom z hlubin je film jako vystřižený z programu Novy na všední den. Mám pocit, že scénáristi béček mají jednu šablonu, kterou používají pro každý film, jen změní prostředí a jména postav. Dialogy jsou kožené, výkony herců jakbysmet, z kamery čiší „televiznost“. Zkrátka se na to podíváte a zítra nebudete vědět, jak se to jmenovalo. ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem sledoval v agonii, kdy mě bolely záda a kvůli rýmě jsem nemoh pořádně dejchat, tak možná proto jsem ho dokoukal do konce. Televizní slátanina Honu na ponorku, Top Gunu a JAGu ze které přirozeně nemůže vzniknout něco přínosného, snad jen když člověk potřebuje zabít čas. Na druhou stranu podobný hovadiny snášim vcelku dobře, tak až na tý šílený podvodní animace to vidim tak na necelé dvě. ()

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, to bylo něco tak strašnýho. Myslim, že tvůrci věděli o ponorkách asi tak to, že plujou pod hladinou. K tomu ty fakt příšerný triky a neherectví... Koukal jsem asi od půlky proto, abych se alespoň dověděl, co že ta ponorka má bejt zač. Tohle už fakt ani neni nechtěná komedie. P.S. Tomahawky jsou protizemní, ne protilodní střely. Když už tak Hapoony. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama