Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americké vládě je ukradeno tamagotchi, ve kterém jsou ukryty jejich přísně tajné plány jaderné obrany. Kdyby se toto elektronické kuře navždy ztratilo, byla by to pro USA velká katastrofa a v jaderném programu by je předběhla například i Keňa. Proto je povolán detektiv Frank Connors, aby kuře našel, zadal kód který je po nějaké době vyžadován (jinak tamagotchi vybouchne) a vrátil ho do rukou americké bezpečnosti. Jedná se o druhý hraný film režiséra Roberta Ptáčka, který zde paroduje americké akční filmy. (prsvl)

(více)

Recenze (4)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tohle dílko jsem omylem objevil na dvojce ve večerním programu "Petr Čtvrtníček uvádí ... Horečku sobotní noci" a byl jsem maximálně spokojen. Možná trošku více amatérské, ale velice, velice vtipné. ()

Ony 

všechny recenze uživatele

Bloody Tamagochi je originální dílko, které skvěle paroduje americké akční filmy. Vše se točí kolem kdysi velmi populární hračky Tamagochi. Místy je to hodně "černě" vtipné (např. scéna na přejezdu, vytírající slepec). V menší roli se tu objevuje režisér Petr Zelenka. Není to žádný omračující kus, který by ve Vás zanechal bůhvíjaké imprese, ale má to náboj. ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

To je tak, když člověk po ránu místo práce vytáhne z police VHSku s hříchy mládí. „Tamagoči je hrozný, ale je tam pár světlejch míst a dokonce se dá tu a tam i zasmát, aniž by se člověk nutil. (A taky vidím tolik nedostatků své vlastní práce – i s přihlédnutím k tomu, jak málo času na to bylo – že si to těžko můžu nějak užívat, i kdyby bylo co.)“ — „jo Tamagoči... asi se na to podívám :)“ — „Jojo, pustíme to někdy kamarádům na filmovém večírku ;) Jako katalyzátor sentimentu každopádně obojí vynikající,“ skajpovali jsme si dnes se ženou dál potom, co jsme proprali Sladkosti. Na Tamagoči je vůbec nejlepší, že ve štábu posléze došlo ke dvěma svatbám. My byli jedna z nich – díky, Kocoure. — Douška po čerstvém zhlédnutí Konce agenta W4C: jsem úplně paf z toho, jak jsou si ty dva filmy podobné v zápletce i typu humoru. Holt jsme to ale tak neuměli. ()

Reklama

Reklama