Reklama

Reklama

Fan and the Flower, The

Animovaný / Krátkometrážní
USA, 2005, 7 min

Režie:

Bill Plympton

Scénář:

Dan O'Shannon

Hrají:

Paul Giamatti
(další profese)

Recenze (11)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Melodramatická romanca o zakázanej láske v hlavnej úlohe s ehm...kvetinou, ktorá prinesie svetlo do nudného života takého priemerného stropného ventilátora s troma svietidlami, štyrmi lopatkami a troma nastaveniami rýchlosti. MInimalistiská čiernobiela animácia s občasným použitím farby, znamená odklon od Plymptonovho štýlu, ale neuberá nič na aktraktivite filmíku. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

... A tak jednou potkal větrák květinu, prostě klasická romance, naprosto, ale dokonale naprosto standartní. Nebo ne? Je tu zábavné, fungující a přestože na konci mé odporné, chladné a oploutvené srdce na konci letmo zjihlo, nemůžu si pomoct, vypravěč je zde hrozně na škodu. Bez něj by vyprávění fungovalo skoro stejně, ale dopad by byl mnohem, ale mnohem lepší. tady-se-to-dá-vidět-ale-už-ne-video-s-roztomilými-králíčky-to-je-úplně-jinde. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

V Sex and Violence jsme mohli vidět, nakolik blízko k sobě mohou mít kusy nábytku, zde je tato "mezidruhová" erotika (nebo jak to nazvat) rozvinuta do mnohem větších detailů. Vztah květiny s ventilátorem nepostrádá dojemné momenty a ten konec skutečně zahřeje na srdci. Snad až příliš minimalisticky naanimovanou love story procítěně vypráví Paul Giamatti. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Veľmi záleží na vkuse a chuti diváka, či sa animácie Billa Plymptona páčia alebo nie, nakoľko prekypujú pikantným humorom, dávkami krvi a lietajúcich častí tela...V absurdnosti si autor naozaj medze nekladie, čím si vytvára unikátny image na animátorskej pôde. Tak je to aj v prípade "The Fan and the Flower". Príbeh síce trochu uletený, do seba zaľúbia izbová kvetina a ventilátor, no celkom milý. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama