Reklama

Reklama

Vremena goda

všechny plakáty

Obsahy(1)

Poetická féerie inspirovaná skladbami "Podzim" a "Trojka" z Čajkovského klavírního cyklu "Roční období". (Snorlax)

Recenze (9)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Ona a on a krajina, krajina s rozkvetlými květinami, krajina s padajícím listím, krajina, kde tančí sněhové vločky. Ona a on, dva koně, ticho, vše je řečeno v pohledu. Ona a on, smích a k tomu hraje Čajkovskij. Roční období v poetické road movie. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Krajina zahalená lístím, odrazy postáv vo vode, slnečné lúče prebleskujúce korunami stromov, kvety kvetnúce a opadávajúce, tenký ľadový povlak, vločky dopadajúce na zem a rozápajúce sa na červených tvárach. Dusot kopýt, vánok vetra, šuchot trávy, praskot snehu. Jar, leto, jeseň, zima... a láska. Mlčanlivý krajkový impresionizmus. 85% ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Celkom citlivá Sovietska animovaná poézia z nezabudnuteľnou hudbou Piotra Iľjiča Čajkovského ktorý tomu dodal ten správny atmosferický šmrnc. Jemná ničím nerušená pohoda v ktorej cez rozkvitnutú a neskoršie zasneženú prírodu prechádzajú ľudia na koňoch.. Na začiatku je zobrazený párik, čo symbolizuje určite jar. Potešujúce, že aspoň niečo dobré bolo nakrútené v Sovietskom zväze. ()

forsythia 

všechny recenze uživatele

Před časem jsem napsala sonet, který se mi vybavil hned v první minutě této animované nádhery. K nakouknutí v mém deníčku. ()

IdaHutt 

všechny recenze uživatele

Spojení krajkové krajinné imprese s hudbou P. I. Čajkovského přináší mocný umělecký zážitek, který možná více osloví dospělé než děti. Takovéto duchovně povznášející skvosty jsou, bohužel, v dnešních časech čím dál vzácnější. ()

Reklama

Reklama