Reklama

Reklama

Dračí doupě 2

  • Německo Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God (více)

Obsahy(1)

Příběh Vás vtáhne do temné říše fantazie. Zlý kouzelník Damodar připravuje strašlivou pomstu Izmerskému království. Udatný bojovník Berek a nezkušená kouzelnice Melora se vydávají do bitvy proti Damodarově obří armádě krvelačných nestvůr, létajících harpií a ledových draků. Pokud neuspějí, Izmerské království ztratí své kouzelné žezlo... (Intersonic)

(více)

Recenze (83)

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Tohle je pravý opak Pána prstenů a bohužel to platí pro všechny tři díly, které zde hodnotím stejně. Děj je natahované „nic“, které by mohlo vyplnit „něco“, co by mělo hlavu a patu. Vždyť fantasy je tak bohaté téma, kde si člověk může vymyslet přeci cokoliv! Přesto se autoři rozhodnou, že film přeplácají bláboly, které nikoho nezajímají, obsadí film nudnými postavami, které ze sebe dělají hogo-fogo a tomu všemu nasadí korunu v podání toho, že si hrají na něco, co je epické (a zatraceně, že mne štve, že se dneska tímto slovem tolik plýtvá!). Jednu hvězdu dávám snad za téma a občasně podařenou digitální technologii. Evropský rozpočet ubohost nijak neomlouvá, podívejme se třeba na Zaklínače, ten si taky musel poradit s financemi, a jak to vcelku bravurně zvládl. ()

Mitopus odpad!

všechny recenze uživatele

Pozor, útočí na nás lič! Nevím, jestli to bylo neuvěřitelně pitomým dabingem, ale měl jsem pocit, že se dívám na fantasy verzi Strážců vesmíru. A nepomohlo ani to, že jsem fanda Heroes of Might and Magic. Mimochodem doteď jsem si myslel, že lichové jsou nekromanti tak mocní a staří, že z nich zbyla jen kostra, tohle byl nějaký skřet-zloděj, stěží level 3, nemluvě o tom, že nemrtví se mají ze snadno pochopitelných důvodů zdržovat u země (pokud už teda ne pod ní) a ne si hopsat po stromech a vykrádat kukaččí hnízda :) ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Sámpřemýšlím o tom, proč jsem tomuto "filmu" dal o hvězdičku víc, než prvnímu. Možná už to nebyla až taková hovadina, ale je to pořád to samé: zvučné jméno, slušné obsazení, pořádné efekty, dobrá výprava, ale taková hovadina!!!! * za krásnou Ellie Chidzey, ale jinak se to fakt nedá. Prosím, netočte třetí díl! Alespoň ne v tomto duchu! Díky :). ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

No, narozdíl od jedničky je to určitě lepší. Herecké výkony jsou sice stejně toporné a hlavní záporák je pořád stejně...divný. Ubylo na monumentalitě a přidalo se na atmosféře. A kdo někdy hrál onu počítačovou hru na jejíž motivy je to natočené bude určitě spokojen. Je tady barbarka, bojovník, kouzelnice elfka, zloděj, mnich a k tomu jeden nechutně digitální drak, spousta vražedných pastí, pěkná příroda a zajímavý příběh jako vystřižený z promyšleného rpg. Když přivřu oko, je to jasný průměr, tentokrát ano. Navzdory špatným trikům. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me fakt mile prekvapilo. Samozrejme clovek musi prekousnout par veci. Misty to pusobi dost lacine, triky az na par vyjimek jsou dost hrozny a herci se pohybujou od spatnejch po prumerny, pricemz naky charisma nepobral ani jeden. Ale kdyz clovek prekousne tuhle lacinost, tak se bude vyborne bavit. Pribeh je naprosto dokonalej, presne jak vystrizenej z rpg a podobne, parta hrdinu, kde nesmi chybet bojovnik a carodej, zlej kouzelnik, hromada kouzel, draci, mocny artefakty, pasti, za nepratele spousta potvor. Akorat obcas mi prislo, ze je nejaka postava malo vyuzita, treba ultra borec knez toho moc nepredvede. Ale celkove jsem se skvele bavil. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na hradě Trakai a v okolí města Vilnius v Litvě. (Terva)

Reklama

Reklama